Hobbyzone Faze mini quadcopter RTF

HBZ8300
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar!

Aantal:


Hobbyzone Faze mini quadcopter RTF

Nieuw van Hobbyzone: Faze. Deze mini quadcopter weegt slechts 12.2 gram en is mede hierdoor uitermate geschikt om indoor te vliegen. Het model bevat een 100mAh lipo accu waardoor u een vliegtijd heeft van circa 5-8 minuten. De Hobbyzone Faze wordt geheel compleet geleverd inclusief de benodigde AAA batterijen voor in de zender. Direct vliegklaar uit de doos!

Eigenschappen Hobbyzone Faze

- Compacte 2,4Ghz zender
- Led verlichting aan de voor & achterkant
- 3.7v 100mAh LiPo battery
- 4 krachtige coreless motoren
- Gewicht slechts 12.2 gram
- Reserve rotorbladen inbegrepen
- USB laadkabel
- Ultra stabiele vliegprestaties

Hobbyzone Faze mini quadcopter RTF kopen bij TopRC

De Hobbyzone Faze mini quadcopter RTF is een quadcopter van het merk Hobbyzone. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle quadcopters van Hobbyzone. TopRC heeft een showroom van 1.000m2 met o.a. quadcopters. Daarnaast biedt TopRC de laagste prijs garantie voor alle producten! Naast de Hobbyzone HBZ8300 heeft TopRC nog meer quadcopters, bekijk al onze drones.

Voordelen van een mini drone

Een mini drone zoals de Hobbyzone Faze mini quadcopter RTF heeft als voordeel dat deze goedkoop en wendbaar is. De Hobbyzone Faze mini quadcopter RTF is zeer geschikt als cadeau door de relatief lage prijs ten opzichte van de 'normale' drones. Mocht je de HBZ8300 willen vergelijken met de andere mini drones, dan kun je hier het totale aanbod mini drones vinden.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!