HPI Bullet 3.0 MT RTR

110661
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar (beperkt)!

Aantal:


HPI Bullet 3.0 MT RTR

Dit populaire model van het merk HPI is voorzien van een nieuwe look wat heeft geresulteerd in een prachtig exemplaar, namelijk de Bullet MT. MT is een afkorting voor monster truck, en het voordeel van een Monster Truck is dat deze vrij hoog op zijn wielen staat waardoor er op nagenoeg elk terrein gereden kan worden. Het betreft een voorgemonteerd model zodat je zelf niets meer in elkaar hoeft te zetten. Hierdoor kan je vrijwel direct aan de slag.

G3.0 nitro motor

De HPI Bullet MT 3.0 is voorzien van een krachtige nitro motor van 3cc. Door deze motor behaald deze rc auto zeer hoge snelheden. Ook zorgt een nitro motor voor een sensationele ervaring tijdens het rijden door het geluid wat geproduceerd word en de rook die uit de uitlaat komt. Naast hoge snelheid beschikt de G3.0 motor over een hoge acceleratie, waardoor de HPI Bullet MT 3.0 zeer snel van zijn plaats afkomt op het moment dat je de gashendel op de zender inknijpt.

Wegligging van de Bullet MT 3.0

De HPI Bullet MT 3.0 is vierwiel aangedreven waardoor deze een fantastische wegligging heeft. Niet alleen de vierwiel aandrijving zorgt voor een goede wegligging maar ook de oliegevulde schokbrekers. De HPI Bullet MT is namelijk uitgevoerd met maar liefst acht stuks! Er zijn een legio aan mogelijkheden om de afstelling van de auto naar eigen hand te zetten. Te denken aan toespoor/uitspoor en camber/caster. Doordat de Bullet MT volledig is gekogellagerd zal deze ten aller tijden soepel rijden en zal de slijtage minder snel op beginnen te spelen.

Waterproof electronica

Alle electronische componenten van deze auto zijn waterproof uitgevoerd met als voordeel dan je altijd kunt rijden, zelfs als het regent of sneeuwt! Er hoeft daardoor geen moment voorbij te gaan zonder bezig te zijn met deze schitterende hobby.

Robuust ontwerp

De bodemplaat van de HPI Bullet MT 3.0 is gemaakt van aluminium. Hierdoor kan deze auto met gemak een grote jump verdragen zonder dat de chassisplaat zal buigen of breken. Op de rest van de auto zijn ook de nodige aluminium onderdelen terug te vinden. Mocht er toch ooit iets stuk gaan doordat iets geraakt is dan zijn de onderdelen uiteraard los te verkrijgen.

Kenmerken van de HPI Bullet MT 3.0

- Krachtige 3.0cc nitro motor
- 2.4Ghz zenderset
- Volledig gekogellagerd
- Stalen aandrijfassen
- Acht schokbrekers
- Waterproof electronica
- De nodige afset mogelijkheden
- Volledig voorgemonteerd
- Aluminium chassisplaat
- Vierwiel aangedreven

Specificaties van de HPI Bullet MT 3.0

- Lengte: 417mm
- Breedte: 336mm
- Hoogte: 160mm

Benodigdheden

- Nitro startset
- 8x AA batterijen
- Nitro brandstof
- Luchtfilter olie
- After Run olieSchrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!