HPI Bullet ST 3.0 RTR

107004
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar (beperkt)!

Aantal:
€439,00€359,00


HPI Bullet ST 3.0 RTR

De Bullet ST 3.0 is één van de meest populaire nitro truggy's in modelbouwland. Dat is mede te danken aan het gigantisch mooie design, maar ook aan het feit dat deze rc auto uiterst robuust is. De beste materialen zijn gebruikt bij het bouwen van de HPI Bullet ST. Het voordeel van deze truggy is dat er gemakkelijk door nagenoeg elk terrein gereden kan worden. Daarnaast beschikt deze auto over een fantastische wegligging. De HPI Bullet ST wordt volledig voorgemonteerd geleverd waardoor je nagenoeg direct aan de slag kunt!

G3.0 nitro motor

De HPI Bullet ST 3.0 is voorzien van een krachtige nitro motor van 3cc. Door deze motor behaald deze rc auto zeer hoge snelheden. Ook zorgt een nitro motor voor een sensationele ervaring tijdens het rijden door het geluid wat geproduceerd word en de rook die uit de uitlaat komt. Naast hoge snelheid beschikt de G3.0 motor over een hoge acceleratie, waardoor de HPI Bullet ST 3.0 zeer snel van zijn plaats afkomt op het moment dat je de gashendel op de zender inknijpt.

Wegligging van de Bullet ST 3.0

De HPI Bullet ST 3.0 is vierwiel aangedreven waardoor deze een fantastische wegligging heeft. Niet alleen de vierwiel aandrijving zorgt voor een goede wegligging maar ook de oliegevulde schokbrekers. De HPI Bullet ST is namelijk uitgevoerd met maar liefst acht stuks! Er zijn een legio aan mogelijkheden om de afstelling van de auto naar eigen hand te zetten. Te denken aan toespoor/uitspoor en camber/caster. Doordat de Bullet ST volledig is gekogellagerd zal deze ten aller tijden soepel rijden en zal de slijtage minder snel op beginnen te spelen.

Waterproof electronica

Alle electronische componenten van deze auto zijn waterproof uitgevoerd met als voordeel dan je altijd kunt rijden, zelfs als het regent of sneeuwt! Er hoeft daardoor geen moment voorbij te gaan zonder bezig te zijn met deze schitterende hobby.

Robuust ontwerp

De bodemplaat van de HPI Bullet ST 3.0 is gemaakt van aluminium. Hierdoor kan deze auto met gemak een grote jump verdragen zonder dat de chassisplaat zal buigen of breken. Op de rest van de auto zijn ook de nodige aluminium onderdelen terug te vinden. Mocht er toch ooit iets stuk gaan doordat iets geraakt is dan zijn de onderdelen uiteraard los te verkrijgen.

Kenmerken van de HPI Bullet ST 3.0

- Krachtige 3.0cc nitro motor
- 2.4Ghz zenderset
- Volledig gekogellagerd
- Stalen aandrijfassen
- Acht schokbrekers
- Waterproof electronica
- De nodige afset mogelijkheden
- Volledig voorgemonteerd
- Aluminium chassisplaat
- Vierwiel aangedreven

Specificaties van de HPI Bullet ST 3.0

- Lengte: 417mm
- Breedte: 336mm
- Hoogte: 160mm

Benodigdheden

- Nitro startset
- 8x AA batterijen
- Nitro brandstof
- Luchtfilter olie
- After Run olieSchrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!