Facebook Pixel
€ 179,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

De Hubsan H501M X4 FPV is een betaalbare professionele drone met GPS en HD 720P camera. Hubsan is een zeer grote naam in de drone branche, en zet met de H501M X4 wederom een top product op de markt in een prijsklasse waarin tot op heden eigenlijk nog erg weinig keuze was uit drones met deze mogelijkheden. Deze quadcopter wordt geheel compleet geleverd, zodat je meteen aan de slag kunt met het maken van adembenemende beelden.

H501M X4 met ingebouwde 720P Full HD camera

De Hubsan H501M X4 is voorzien van een camera van hoge kwaliteit. Er kunnen namelijk video's opgenomen worden met een resolutie van 720P oftewel HD. Ook het maken van een prachtige foto is geen enkel probleem. Binnen een handomdraai leg je de allermooiste beelden vast vanuit de lucht.

Automatic Return functie en GPS

Doormiddel van GPS zal de H501M X4 drone gepositioneerd worden, waardoor deze erg stabiel vliegt. Daarnaast wordt het vliegen met deze drone hierdoor erg makkelijk en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Op het moment dat je de stuurknuppels loslaat zal de drone op zijn huidige punt blijven zweven waardoor je tijd genoeg hebt om na te denken over de richting waar je naartoe wilt sturen. GPS zorgt er tevens voor dat je de drone doormiddel van één druk op de knop terug kunt laten keren naar zijn ''homepoint'' (Return Home functie). De drone zal ook automatisch terugkeren als deze buiten het bereik komt, zodat je drone er dus niet ongewenst vandoor gaat. Ze noemen dit de failsafe functie.

Headless mode van H501M X4

Deze mode is gigantisch handig voor een beginnende piloot. Het lastige aan vliegen is namelijk vaak dat je in tegengestelde richting moet sturen op het moment dat de drone op je afkomt. Dat is verleden tijd op het moment dat je deze mode inschakelt. Met de Headless mode zal de drone ten aller tijden de richting opgaan die jij op dat moment ingeeft met de stuurknuppels op de zender.

HT009 zender

De H501M wordt geleverd met een HT009 zender. Je smartphone kan aan deze zender bevestigd worden. Doormiddel van de Hubsan app kun je live meekijken met de beelden die de camera vastlegd. Daarnaast kunnen tevens meerdere geavanceerde functies binnen de app bedient worden. Binnen de app heb je ook de mogelijkheid om waypoints aan te geven waar de drone vervolgens automatisch naartoe zal vliegen.

Geavanceerde functies

Dit model is voorzien van diverse nieuwe functies welke normaal alleen op ontzettend dure modellen aanwezig zijn. De Orbit mode, Follow Me mode en GPS Waypoints gecombineerd met de 720P camera zorgen ervoor dat het mogelijk is om hele mooie foto's en filmpjes te maken.

Kenmerken Hubsan H501M X4

- 720P HD camera
- Headless vliegmodus
- Instelbare altitude
- Follow Me modus
- Waypoints
- LED verlichting
- 6-assige gyroscoop 

Specificaties Hubsan H501M X4

- Aantal kanalen: 4
- 2,4 GHz zender (afstand: 100+ meter max.)
- Geschikte batterijen voor zender: 3 x AAA-batterij (niet inbegrepen)
- Accu voor H501M: 7.4V 2700mAh LiPo
- Vliegtijd: tot 20 minuten
- Oplaadtijd: ongeveer 180 minuten
- Breedte: 311mm
- Hoogte: 70mm
- Lengte: 311mm

Meer informatie
SKU H501M
Merk Hubsan
EAN 6922572406414
Camera Ja
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Hubsan H501M X4 Drone RTF
Waardering