Hubsan Spyhawk 4ch electro vliegtuig 2,4 ghz RTF (zonder camera)

H301
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

Aantal:


Hubsan Spyhawk 4ch electro vliegtuig 2,4 ghz RTF (zonder camera)

De Hubsan Spyhawk is een vliegtuig voor beginners. Het vliegtuig is gemaakt van schokbestendig materiaal en kan dus tegen een stootje! De Hubsan Spyhawk wordt compleet geleverd inclusief 2.4Ghz zender set, lipo lader en lipo accu.

Specificaties

- Spanwijdte: 843mm
- Lengte: 617mm
- Gewicht: 160 gram

Hubsan Spyhawk 4ch electro vliegtuig 2,4 ghz RTF (zonder camera) kopen bij TopRC

De Hubsan Spyhawk 4ch electro vliegtuig 2,4 ghz RTF (zonder camera) is een bestuurbaar vliegtuig van het merk Hubsan. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle bestuurbare vliegtuigen van Hubsan. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze bestuurbare vliegtuigen. Daarnaast heeft TopRC een showroom van maarliefst 1.000m2! Naast Hubsan Spyhawk 4ch electro vliegtuig 2,4 ghz RTF (zonder camera) heeft TopRC nog meer bestuurbare vliegtuigen, bekijk welk bestuurbaar vliegtuig bij jou past.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

  1. niet eenvoudig

    Geplaatst door op 9th Dec 2013

    Dit is mijn eerste vliegtuig en kennismaking met rc vliegen. Inmiddels heb ik er twintig vluchten mee gemaakt. Dit is geen eenvoudig vliegtuig: wind, sneller dan 8 m/s (en dat is al gauw) heeft een grote invloed op de prestaties. De motor is dan niet krachtig genoeg.
    In zijn geheel lijkt het vliegtuig wat slordig ontworpen, en niet echt uitgebalanceerd.
    Bij volledige windstilte is er goed mee te vliegen.