Facebook Pixel

Hubsan X4 H107D+ mini quadcopter met HD camera RTF - FPV

Merk
Waardering:
100% of 100
SKU
H107DPLUS
Special Price € 84,95 Normale prijs € 125,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

De Hubsan H107D is opgewaardeerd naar deze H107D+ variant. Hiermee zetten ze een van de meest populaire mini drones opnieuw op de kaart. De Hubsan X4 H107D+ is zowel geschikt voor de beginnende als gevorderde piloot, en is zeer scherp geprijsd. Daarnaast is deze geschikt voor binnen en buiten vluchten. Na het aanschaffen van deze set heb je enkel 4x AAA batterijen en eventueel een Micro SD kaart nodig om te kunnen gaan vliegen!

Nieuw design

Deze Hubsan quadcopter is voorzien van een nieuw modern design, welke helemaal hoort bij deze tijd. Daarnaast is deze nog robuuster uitgevoerd dan zijn voorganger. Doordat de armen van deze Hubsan steviger zijn geworden zullen deze tijdens het vliegen minder vibreren, wat resulteert in stabielere vliegprestaties. De rubberen voetjes aan de onderzijde zorgen ervoor dat de landing gedempt wordt waardoor de drone een minder grote klap op hoeft te vangen. In de body zijn vier LED lampjes verwerkt waardoor de drone er niet alleen mooier uitziet, maar beter te volgen zal zijn bij schemerachtige of donkere omstandigheden.

HD camera

De Hubsan X4 H107D+ is voorzien van een 720P HD camera waarmee adembenemende beelden opgenomen kunnen worden. Een video zal vastgelegd worden met een resolutie van 1280x720P. Verder is de zender aangepast ten opzichte van zijn voorganger, het is namelijk voortaan mogelijk om de camera voor het maken van een video of foto te activeren en deactiveren doormiddel van één druk op de knop op deze zender.

First Person View

De meegeleverde zender opereert op een frequentie van 2,4GHz, wat zorgt voor een flinke rijkwijdte. Hierdoor zul je tevens geen last hebben van storingen. Op de zender bevindt zich een LCD scherm waarop de beelden die de camera op dat moment in het vizier heeft live te bekijken zijn (First Person View).

Altitude mode

Deze mode is nieuw bij de Hubsan quadcopter. Door de Altitude mode zal de drone zijn hoogte blijven behouden, zodat deze niet alleen veel stabieler blijft vliegen maar je ook veel minder bezig laat houden met het op de juiste hoogte houden van je drone. Hierdoor heb je alle ruimte en tijd om de juiste opname te maken. De video's en foto's zullen opgeslagen worden op een micro SD kaart, welke daarna uit te lezen is op bijvoorbeeld een PC. Let op! De micro SD kaart wordt echter niet meegeleverd, maar is natuurlijk wel via ons te verkrijgen.

Lipo accu

Er wordt in deze set een lipo batterij meegleverd van 3,7V 530mah waarmee je een vliegtijd van circa 7 minuten zult hebben. De accu is zeer gemakkelijk te verwisselen waardoor het dus mogelijk is om extra accu's te gebruiken. Het opladen gaat zeer eenvoudig via de meegeleverde USB lader. Het opladen zal circa 40 minuten duren.

Specificaties

- Frequentie : 2,4 GHz
- Vliegtijd : 7+ minuten
- Oplaadtijd : 40+ minuten
- Camera: 720P
- First Person View
- 2,4GHz zender met LCD scherm
- Altitude Mode - drone behoudt automatisch hoogte waardoor
- Zowel geschikt voor binnen als buiten vluchten
- Oplaadbare 3,7V 530mah lipo accu
- USB laadkabel maakt het mogelijk om op te laden via de computer
- Functies: video / foto / stijgen & dalen / voorwaarts & achteruit / links & rechts draaien / links & rechts kantelen

Benodigdheden

- 4x AAA batterijen
- Micro SD kaart

Meer informatie
SKUH107DPLUS
MerkHubsan
EAN6922572451056
CameraJa
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Hubsan X4 H107D+ mini quadcopter met HD camera RTF - FPV
Waardering