ITelite DBS MaxxRange antenne set voor de DJI Phantom 3 ADV/PRO, Phantom 4, Inspire

ITE-DBS-MR01-2W
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar!

Aantal:


ITelite DBS MaxxRange antenne set voor de DJI Phantom 3 ADV/PRO, Phantom 4, Inspire

Met deze ITelite DBS MaxxRange antenne set voor de DJI Phantom 3 Advanced, Professional, DJI Phantom 4 & DJI Inspire. Met deze antenne set wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal met deze antenne set gigantisch worden vergroot. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie! Het is tevens mogelijk om de installatie door ons te laten uitvoeren. Wij rekenen hiervoor € 40,00.

Wat is het verschil tussen Itelite DBS & Itelite DBS MaxxRange?

De Itelite DBS MaxxRange antenne sets zijn groter van formaat en hebben een hogere output. De standaard DBS sets hebben een output van +- 9 DBI en de MaxxRange sets een output van maar liefst 14 DBI.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

  1. Positive ervaring

    Geplaatst door op 14th Jul 2016

    Sinds kort eigenaar van Phantom 4 met deze extender. Het signaal blijft heel stabiel en het enige negatieve is dat het in/uit elkaar halen voor transport even tijd kost, maar het voordeel weegt op tegen het nadeel.