Facebook Pixel
Filteren
Selectie verfijnen
prijs
Merk
Model
Schaal
Type auto
Aandrijving
Type motor
Type electro motor
Leveringsomvang

Kyosho

Kyosho is wereldwijd een bekende naam in de modelbouw wereld. Al een ruim aantal jaren fabriceert Kyosho auto's, boten, vliegtuigen, en meer. Alle Kyosho producten zijn van zeer goede kwaliteit maar toch met een concurrerende prijs. Alle Kyosho RC auto's zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar, in alle kleuren en je betaald uiteraard geen verzendkosten!

Kyosho Mini-Z

Een Kyosho Mini-Z is een unieke & kleine radiografisch bestuurbare auto waarmee het mogelijk is te rijden op speciaal aangelegde circuits, door slaapkamers en woonkamers. In onze winkel te Uden hebben wij een Mini-Z circuit aangelegd waar op gereden kan worden. Dit circuit is tevens voorzien van een rondetijd systeem zodat er een heuse competitie ontstaat. Koop een Kyosho Mini-Z en kom rijden op ons circuit!

Kyosho Premium dealer

TopRC is officieel uitgeroepen tot Kyosho Premium dealer & service punt. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het merk Kyosho hebben wij alle "Know How" in huis en worden garantie gevallen vaak direct, zonder tussenkomst van Kyosho, met de klant afgehandeld. Naast het leveren van Kyosho modellen & onderdelen kun je bij ons dus ook terrecht met vragen of problemen!


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 654

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Kyosho Inferno Neo 3.0 nitro buggy RTR - Oranje
   
  € 359,00
 2. Kyosho Inferno Neo 3.0 nitro buggy RTR - Groen
  Waardering:
  100%
   
  € 359,00
 3. Kyosho Fazer MK2 Chevy Camaro Z28 1969 RTR
   
  € 279,00
 4. Kyosho Fazer MK2 Alpine GT4 RTR
   
  € 279,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 654

Van hoog naar laag sorteren
per pagina