Polar Pro ND8/PL Filter voor DJI Mavic 2 Pro Cinema Series

€ 34,95

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic 2 Pro. Het PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND8/PL-filter is een middelzwaar, gecombineerd neutral density grijsfilter dat tegelijkertijd werkt als een polarisatiefilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (3 f/stops) licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd van je DJI Mavic 2 Pro drone richting de 1/500 sec. dreigt te gaan. Tegelijkertijd gaat het filter reflecties tegen en worden de kleuren levendiger. Let op: dit filter past niet op de DJI Mavic 2 Zoom drone!

Unieke combinatie van ND- en polarisatiefilter

Dit unieke PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND8/PL-filter combineert een middelzwaar grijsfilter met een polarisatiefilter. Dit ND8-filter corrigeert 3 stops licht. Je kunt het tijdens het filmen midden op de dag op halfbewolkte dagen. Door aan het filter te draaien wordt bovendien het polarisatie-effect geactiveerd waardoor je beelden meer verzadigde, levendige kleuren krijgen. Tegelijkertijd verminder je hinderlijke reflecties in bijvoorbeeld (auto)ruiten, maar het is ook handig aan zee en op wintersport. Vroeger waren hier twee aparte filters voor nodig. Extra handig is de polarisatie-indicatie op de zijkant van het filter, waarmee je het polarisatiefilter gemakkelijk kunt uitlijnen. Het PolarPro ND8/PL-filter voor de DJI Mavic 2 Pro is gemaakt van optisch glas en heeft multicoating. Het filter weegt slechts 1 gram door de toepassing van luchtvaartaluminium. Het filter wordt geleverd inclusief beschermhoes met magneetsluiting en schoonmaakdoekje.

Filters zijn handige accessoires

Grijsfilters en polarisatiefilters zijn perfecte accessoires voor de DJI Mavic 2 Pro omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een polarisatiefilter gaat schittering tegen en dat is bij opnamen aan het water of in de sneeuw zeer belangrijk. Grijsfilters reduceren de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor en voorkomen daardoor overbelichte delen in je opnamen. Maar een ND-filter maakt ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera.

Meer informatie
SKUPP-M2P-CS-ND8PL
MerkPolar Pro
EAN0817465022368
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Polar Pro ND8/PL Filter voor DJI Mavic 2 Pro Cinema Series
Waardering