Polar Pro DJI Mavic 2 Pro Shutter Collection Filters

€ 89,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

De handige PolarPro DJI Mavic 2 Pro Shutter collection is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie. De filters zijn specifiek ontworpen voor gebruik op de camera van de DJI Mavic 2 Pro drone. Deze kit bestaat uit drie ND-filters die je gebruikt om de sluitertijd van je dronecamera correct in te stellen bij zonnig weer, waardoor je beeld een echte cinematografische uitstraling krijgt. Let op: de filters passen niet op de DJI Mavic 2 Zoom!

ND-filters zijn bedoeld voor fel licht

De PolarPro Shutter filters voor de DJI Mavic 2 Pro zijn grijsfilters met een gemiddelde correctiefactor. De set bestaat uit een ND4-filter dat 2 f/stops licht corrigeert, een ND8-filter dat 3 f/stops corrigeert, en een ND16-filter dat 4 f/stops licht vermindert. Je kunt ze inzetten als er teveel licht is waardoor je belichting uitbijt en je sluitertijd te hoog wordt, bijvoorbeeld bij zonnig weer tijdens de wintersport, of aan zee. Door de verschillende filters in te zetten corrigeer je de sluitertijd naar 1/120 sec. bij HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30. De PolarPro Shutter filters voor de DJI Mavic 2 Pro zijn gemaakt van optisch glas met multicoating en wegen minder dan 1 gram per stuk door de toepassing van luchtvaartaluminium. Ze worden geleverd in een handig opbergdoosje met magneetsluiting.

Filters zijn ideale accessoires

Grijsfilters zijn perfecte accessoires voor de DJI Mavic 2 Pro omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Grijsfilters reduceren de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor en voorkomen daardoor overbelichte delen in je opnamen. Ideaal in de sneeuw of aan zee. Bovendien maakt een ND-filter ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera.

Meer informatie
SKUPP-M2P-CS-SHUTTER
MerkPolar Pro
EAN0817465022290
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Polar Pro DJI Mavic 2 Pro Shutter Collection Filters
Waardering