Proline Trencher 40 series set banden (2 stuks) op Tech 5 velgen

PL1160-13
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar (beperkt)!

Aantal:


Proline Trencher 40 series set banden (2 stuks) op Tech 5 velgen

Proline Trencher 40 series set banden voorgemonteerd op Tech 5 velgen. Verpakt per 2 stuks. Geschikt voor diverse Traxxas auto's zoals de Traxxas E-Maxx, Traxxas E-Revo, en alle andere auto's met 17mm wielmeenemers.

Proline Trencher 40 series set banden (2 stuks) op Tech 5 velgen kopen bij TopRC

De Proline Trencher 40 series set banden (2 stuks) op Tech 5 velgen is een RC onderdeel van het merk Proline. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle RC onderdelen van Proline. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze RC onderdelen. Daarnaast biedt TopRC de laagste prijs garantie voor alle producten! Naast Proline Trencher 40 series set banden (2 stuks) op Tech 5 velgen heeft TopRC nog meer RC onderdelen, bekijk welke RC onderdelen bij jou passen.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

 1. Lekkere aso banden

  Geplaatst door op 13th Sep 2012

  Voor de geïnteresseerden, de hoogte van deze wielen is plusminus 17,5cm en de omtrek 56cm. Ter vergelijking, de omtrek van de stock Revo wielen is 47,5cm.
  Deze wielen, i.t.t. de andere Trencher wielen hier op de site zijn ietsje smaller (de velg), het is maar wat je leuk vindt, ik vind ze super en de Revo ziet er nu echt wreed uit!
  Qua gearing zou je op 15,2T moeten uitkomen.
  Beetje meer info over het product (maten, grootte, rijgedrag etc etc) zou leuk zijn maar geef er niet minder sterren om ;-)