Facebook Pixel

RC Auto's

RC Auto's

Een radiografisch bestuurbare auto biedt het ultieme vermaak voor jong en oud! Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor je nieuwe RC auto. Met een radiografisch bestuurbare auto die 100 km per uur bereikt waan je je een professionele coureur op het circuit en met onze monster trucks kun je de coolste manoeuvres maken. Maar er is nog veel meer mogelijk. Neem een kijkje in het assortiment of kom langs bij onze winkel!

Producten 16-30 van 723

Carisma GT24D Subaru Impreza STI 2006 Drift Spec 1/24 Micro Car RTR
Op voorraad
€ 157,99
Of betaal in 3 termijnen van 52,66
Losi 1/10 22S 2WD SCT Brushed RTR - Magnaflow
Op voorraad
€ 279,00
Of betaal in 3 termijnen van 93,00
Losi 1/10 22S 2WD SCT Brushed RTR - Kicker
Op voorraad
€ 279,99
Of betaal in 3 termijnen van 93,33
Axial SCX6 Honcho RTR - Sand
Op voorraad
€ 1.099,00
Of betaal in 3 termijnen van 366,33
Cross RC 1/10 Crawling kit AT6 EMO 6x6 Kit
Op voorraad
€ 569,95
Of betaal in 3 termijnen van 189,98
Axial SCX10 II Deadbolt 4WD Crawler RTR - Blauw
Op voorraad
€ 369,99
Of betaal in 3 termijnen van 123,33
Axial SCX10 III Pro-Line 1982 Chevy K10 4WD RTR
Op voorraad
€ 599,00
Of betaal in 3 termijnen van 199,67
Absima CR3.4 1/10 Sherpa Crawler RTR Pro Version - Rood
Op voorraad
€ 599,00
Of betaal in 3 termijnen van 199,67
Team Associated 1965 Ford Mustang Hoonicorn Apex 2 RTR 4WD
Op voorraad
€ 459,00
Of betaal in 3 termijnen van 153,00
FG 1/5 BMW M3 E30 Sportsline Chassis 510 4WD met 26cc motor
Op voorraad
€ 1.449,00
Of betaal in 3 termijnen van 483,00
FTX 1/10 Rokatan Off-Road Truck Brushless 4WD RTR - Zwart
Op voorraad
€ 334,95
Of betaal in 3 termijnen van 111,65
FTX 1/10 RamRaider Brushless MT 4WD RTR - Rood/Blauw
Op voorraad
€ 324,99
Of betaal in 3 termijnen van 108,33
FTX 1/10 RamRaider Brushless MT 4WD RTR - Groen/Blauw
Op voorraad
€ 324,99
Of betaal in 3 termijnen van 108,33
Traxxas TRX-4 Land Rover Defender met lier - Zwart
Op voorraad
€ 649,00
Of betaal in 3 termijnen van 216,33
FTX Outback Mini X Fury 4WD electro crawler RTR - Rood
Op voorraad
€ 119,95
Of betaal in 3 termijnen van 39,98

Ons assortiment RC auto’s

Als de grootste modelsportwinkel van Nederland en België biedt TopRC het meest uitgebreide aanbod RC auto’s. Van stoere nitro buggy’s tot razendsnelle rally auto’s en van klassieke auto’s tot monster trucks die zelfs de meest uitdagende terreinen aankunnen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met internationaal bekende merken zoals Traxxas, Arrma RC en FTX zal er voor iedereen een mooi exemplaar tussen zitten. Met behulp van de filteropties aan de linkerzijde van de pagina kun je het aanbod verfijnen op onder andere prijs, merk, model, schaal en motortype. Zo vind je altijd snel een elektrisch bestuurbare auto die aansluit op jouw wensen en budget!

Goed om te weten: je kunt ook bij ons terecht voor al je onderdelen en toebehoren!

Waar op letten bij het kopen van een op afstand bestuurbare auto?

Niet elke op afstand bestuurbare auto is voor iedereen even geschikt voor iedereen. Beginners zullen hele andere eisen en wensen hebben voor hun RC auto dan gevorderden. Daar komt bij dat er tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden zijn. Om je op weg te helpen hebben we hieronder een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet, welke van belang zijn bij het maken van je keuze.

Ready to Run of bouwpakket?

Wat is een goede RC auto om te beginnen? De meeste beginners kiezen voor een Ready to Run (RTR) auto. Deze RC auto’s zijn al volledig gebouwd en dus meteen klaar voor gebruik. Ook liefhebbers wie het puur om het rijden gaat, geven vaak de voorkeur aan een RTR auto. Lijkt het je juist leuk om zelf een elektrisch bestuurbare auto in elkaar te zetten? Dan kun je een bouwpakket aanschaffen. Dergelijke bouwpakketten hebben ook als voordeel dat ze vaak meer aanpassingsmogelijkheden hebben.

Welke motor voor een RC bestuurbare auto?
Iets waar je ook over na moet denken, is wat voor soort motor je wilt. Bij RC auto’s wordt onderscheid gemaakt tussen drie soorten motoren: elektro, nitro en benzine. Elk motortype heeft zijn voor- en nadelen.

  • Elektro: Met een op afstand bestuurbare auto met elektromotor kun je gelijk gaan rijden zodra de accu is opgeladen. Daarnaast behalen elektro RC auto’s met een brushless motor hogere topsnelheden dan de modellen met nitro- of benzinemotoren.
  • Nitro: Een op afstand bestuurbare auto met nitromotor is met name geschikt voor de wat meer ervaren gebruikers die al wat technische kennis hebben op het gebied van RC auto’s. Een nitromotor dient namelijk heel precies afgesteld te worden. Daarbij moet je ook rekening houden met eventuele weersveranderingen.
  • Benzine: Het authentieke, ronkende geluid van een brandstofmotor is voor sommige liefhebbers echt wat de ervaring van het rijden met RC auto’s zo speciaal maakt. Zij kiezen dan ook voor een RC auto op benzine. Dit is de ideale bestuurbare auto voor buiten! Je moet er wel rekening mee houden dat deze uitvoeringen gemiddeld duurder in aanschaf zijn en ook meer onderhoud vereisen dan modellen met een elektromotor.

Op wat voor terrein wil je kunnen rijden?
Ook het terrein waarop je wilt gaan rijden is van belang. Wanneer het je puur om de snelheid te doen is en je uitsluitend op vlakke ondergronden gaat rijden, kun je een RC drift auto of andere onroad auto kiezen. Wil je echter wat ruiger terrein verkennen, dan is een offroad auto de beste keuze.

Hoe snel wil je kunnen rijden?
“Hoe snel gaat de snelste RC auto?” Dat is een van de veelgestelde vragen die we krijgen. ’s Werelds allersnelste RC auto op dit moment heet ‘Black Knight’ en heeft een topsnelheid van ruim 330 kilometer per uur bereikt. Deze op afstand bestuurbare auto is echter uitgerust met een raketmotor, iets dat voor de hobbyist geen optie is. Maar een ‘gewone’ op afstand bestuurbare auto 100 km per uur of meer laten rijden kan wel! In de productspecificaties staat wat de maximale snelheid van een RC auto is.

Elektrisch bestuurbare auto kopen bij TopRC

Wat je wensen ook zijn, bij TopRC vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Weet je nog niet helemaal welke auto nu het beste bij je past, neem dan contact op of bezoek onze winkel in Uden.