RC Buggy's

Buggy

Een RC buggy is een van de meest stabiele RC auto modellen dat verkrijgbaar is. Met een radiografisch bestuurbare buggy kun je hard door de bocht zonder snel om te vallen. Het maken van hoge jumps is tevens geen enkel probleem voor een RC buggy! In ons zeer grote assortiment vind je verschillende buggy modellen.  De schaal van de electro RC auto's varieert van 1 op 8 tot 1 op 18 terwijl de benzine en nitro auto's verhoudingen van 1 op 6 en 1 op 8 laten zien.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 16-30 van 50

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 16-30 van 50

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Electro, nitro of benzine buggy?

Wil je voornamelijk rijden zonder al te veel te moeten sleutelen aan jouw RC buggy? Kies dan voor een electro buggy. Met een electro buggy zijn, indien gewenst, snelheden haalbaar van 100+ km/h (brushless). Als je hoge snelheden wenst te behalen dan heb je dus geen brandstof model nodig! Als je van plan bent een nitro buggy aan te schaffen dan is het belangrijk dat je van sleutelen houdt. Een nitro buggy vergt meer onderhoud dan een electro of benzine buggy. Een Benzine auto is vaak groot (50+ cm lang) en vergt tevens meer onderhoud dan een electro auto. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem contact met ons op!

RC Buggy's kopen

Met ons grote assortiment RC auto's is TopRC de grootste RC specialist van Nederland en België. Kom naar onze winkel en 1000 m2 grote showroom in Uden of plaats je bestelling in de webshop. Wij zorgen voor de snelste levertijden en geven bovendien ook voor de RC Buggy's een laagste prijsgarantie. Daarbij kunnen we de RC Buggy's leveren zonder verzendkosten. Of het nu gaat om electro, benzine of nitro, ook voor onderdelen voor de RC buggy's ben je bij TopRC aan het juiste adres.