Facebook Pixel

ECX RC Auto's

ECX

De RC auto's van Electrix, of kortweg ECX, vallen op door de betaalbare modellen die allen grote wielen hebben op de uiterste hoeken van de body. Dit maakt ze uitermate geschikt voor het rijden op ruig terrein. Ze vallen in de orde van rc buggy'src trucks en zijn soms echte crawlers. Het geeft ze eigenschappen die ze geschikt maken om op elke ondergrond uit de voeten te kunnen. Ze worden geleverd als "Ready to run" waarbij alleen nog een setje AA batterijen nodig zijn om van start te gaan.

Instappen met ECX RC auto's

ECX RC auto's zijn uitermate geschikt als instapmodel. Een prima keuze voor iemand die begint met deze rc hobby. Radiografisch bestuurbare wagens zijn er natuurlijk in verschillende klassen. De ECX RC auto's doen niet onder voor de grote jongens van andere merken maar ze vallen wél in de meest betaalbare klasse. Complete pakketten die geschikt zijn om direct ingezet te worden. Op de baan of ruig terrein. Dat kan de straat voor de deur zijn, het park of een parkeerterrein. Plezier en spektakel zijn gegarandeerd met deze stoere RC auto's van Electrix.

ECX RC auto's kopen

Voor het kopen van een ECX RC auto ga je natuurlijk naar de grootste RC specialist in Nederland en België. Bij TopRC ben je dus aan het juiste adres, in onze winkel in Uden of in onze webshop. Wij bieden een ruim aanbod aan RC auto’s waar Electrix een goede keuze is voor de beginnende rijder. Maak een keuze uit de verschillende modellen en plaats je bestelling op onze website. Doe je dat voor 12.00 uur 's middags dan heb je de auto dezelfde dag nog in huis. Of kom naar onze showroom, zie het enorme aanbod, en ga bij thuiskomst direct aan de slag.