1/12 brushed auto's

Verschillende merken bieden RC auto's aan in de schaal 1 op 12 met een zogenaamde brushed motoren. Deze combinatie van schaal en techniek leveren betaalbare modellen op. Deze modellen variëren van rc trucks tot rc buggy's en rc truggy's De laatste categorie is een mengvorm tussen de eerste twee. Dat betekent de techniek van een buggy maar door de grote wielen ook de kenmerken van een monstertruck en zodoende onverslaanbaar op ruig terrein. Het is maar net welk concept je het leukste vindt, de keuze is aan jou.

Een 1 op 12 brushed RC auto kiezen

Wanneer er gekozen wordt voor een RC auto in de schaal 1 op 12 met een elektromotor met koolborstels dan weet je dat je een betaalbaar pakket krijgt waarmee je direct aan de slag kan. De term die hiervoor gehanteerd wordt is "Ready to run". Dit betekent dat alles is inbegrepen. Dus geen zorgen over de juiste accu of zender, alles is op elkaar afgestemd. De keuze die nog gemaakt moet worden is het merk en het model van de modelauto. En uiteindelijk de kleur want ook daarin is keus genoeg.

Een 1 op 12 brushed RC auto kopen

Electro RC Auto’s zoals de 1 op 12 brushed RC auto's koop je natuurlijk bij de grootste RC specialist van Nederland en België. Bij TopRC ben je dus aan het juiste adres, zowel in onze webshop als in onze winkel. Met magazijnen in Nederland en België zijn we in staat om snel te leveren. Voor 12.00 uur besteld is vanavond in huis. En dat betekent met de ready to run pakketten dat dezelfde avond al gereden kan worden met een van deze spectaculaire auto's.