1/12 brushless auto's

Zoals je kunt zien is het aanbod 1 op 12 brushless RC auto’s nog niet zo groot. Dit komt omdat deze schaal tot voor kort niet werd gebruikt voor Electro RC Auto’s met een koolborstelvrije motor. Maar juist deze schaal zorgt voor meer compacte modellen die dus ook op kleinere terreinen goed uit de voeten kunnen. En dat terwijl de prestaties door de brushless motoren de schaal ver overschrijden. Als een monstertruck of buggy in het echte leven snelheden zou bereiken die twaalf keer de snelheid is van de aangeboden modellen zou de wereld in rep en roer zijn.

De prestaties van 1 op 12 brushless RC auto’s

De prestaties van de RC auto's met brushless motoren zijn zo hoog door de gebruikte techniek. Krachtige motoren zorgen voor hoge snelheden en maken zelfs stunts als backflips mogelijk. Bekijk de specificaties van de verschillende modellen en ontdek de mogelijkheden. Je komt alles te weten over de zenders en de gebruikte frequentie. Welke accu's er nodig zijn om alles uit betreffende model halen en hoe groot de modellen zijn. En met een klik van de muis zit de 1 op 12 brushless RC auto in de winkelwagen.

1 op 12 brushless RC auto’s bestellen

Een RC auto zoals de 1/12 brushless bestel je natuurlijk bij TopRC. Desnoods halen we het beoogde model uit ons magazijn in Frankrijk om je van dienst te zijn. We zijn niet voor niets de grootste RC specialist in Nederland en België. En ook voor onderdelen en toebehoren kun je bij ons terecht. Dus ook voor de juiste accu's en opladers waar je 1 op 12 brushless RC auto’s maximaal op presteert. Zodat het plezier wat je aan het model beleeft ook van hoog niveau zal zijn.