1/16 brushed auto's

De schaal 1 op 16 voor brushed RC auto’s is populair geworden door de inbreng van het bekende merk Traxxas. Zij zijn groot in de RC wereld met niet alleen RC auto's maar ook drones en boten. De ervaring die ze hiermee hebben opgedaan hebben ze dus ook ingezet voor Electro RC Auto’s in de schaal 1 op 16. Vandaar dat we deze categorie hebben opgenomen in ons assortiment waar andere merken zeker zullen volgen. Hou deze pagina dus in de gaten.

Compacte 1 op 16 brushed RC auto’s

Door het gebruik van de schaal 1 op 16 ontstaat een compacte RC auto die gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is. Als een blik wordt geworpen op de verschillende modellen valt de toevoeging RTR op. Dit staat voor "Ready to run" Dit betekent dat deze 1 op 16 brushed RC auto’s compleet geleverd worden, Door de fabriek degelijk in elkaar gezet en compleet met zender en accu's. Wanneer deze accu's geladen zijn kan men dus direct het terrein in. Dat terrein kan van alles zijn, een plantsoen, parkeerplaats of de straat.

Een 1 op 16 brushed RC auto kopen

Brushed RC auto's in 1 op 16 schaal koop je natuurlijk bij TopRC, de specialist in RC auto's. Kom naar onze winkel in Uden, met een showroom van 1000 m2, of bestel je favoriete model in onze webshop. Ook voor 1 op 16 brushed RC auto's kunnen we een laagste prijsgarantie geven. Wanneer het gekozen model voor twaalf uur 's middags in het virtuele winkelwagentje wordt geplaatst kunnen we zelfs dezelfde avond nog bezorgen. Dus wat houdt je nog tegen? Ervaar de sensatie van een compacte RC auto en ga voor 1 op 16.