1/16 brushless auto's

Electro RC Auto’s worden aangeboden in verschillende schalen. Deze verhouding bepaalt de afmetingen van het model. De schaal 1 op 16 levert een handzaam model op. Zo vinden we in ons assortiment modellen in de schaal 1 op 16 die ook in de schaal 1 op 10 aangeboden worden. Met als voordeel dat de 1/16 modellen kleiner zijn en dus makkelijker om mee te nemen en meer geschikt om op kleinere terreinen uit de voeten te kunnen. Bovendien zijn ze een stuk voordeliger in de aanschaf.

De prestaties van 1 op 16 brushless RC auto’s

De motoren van 1 op 16 brushless RC auto’s zijn, zoals de term aangeeft, uitgevoerd zonder borstels. Hier worden koolborstels mee bedoeld, onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage. Door het ontbreken van deze gevoelige motoronderdelen zijn de prestaties van brushless RC auto’s groter. Meer kracht en dus hogere topsnelheden. Dit in combinatie met de compacte schaal geeft modellen waarmee spectaculair mee gereden kan worden, ook als de ruimte beperkt is. Ze doen daarmee niet onder voor de grote uitvoeringen van hetzelfde model. Bekijk de specificaties maar eens.

1 op 16 brushless RC auto’s kopen

RC auto's zoals de 1 op 16 brushless RC auto’s koop je bij de grootste RC specialist van Nederland en België. TopRC is die specialist met een ruim assortiment en magazijnen in verschillende landen. Door onze schaal zijn we in staat om snel te leveren en kunnen we zelfs een laagste prijsgarantie  geven. Een bestelling die voor twaalf uur 's middags in onze webshop is geplaatst kunnen we dezelfde avond al bezorgen. Onze snelheid doet dus niet onder voor de snelheden die met 1 op 16 brushless RC auto’s kunnen worden bereikt.