1/18 brushed auto's

Verschillende merken brengen modellen op de markt in de populaire schaal van 1 op 18. In ons assortiment Electro RC Auto’s vind je dan ook een ruime keuze in 1 op 18 brushed RC auto’s. Dit varieert van rc buggy's en rc trucks tot rc touringcars. Afhankelijk wat je persoonlijke voorkeur geniet is er dus altijd een compacte 1 op 18 brushed RC auto te vinden die aan je wensen voldoet. Ga je de baan op of het veld in? De keuze is aan jou.

1 op 18 brushed RC auto’s kiezen

Het kiezen van een 1 op 18 brushed RC auto begint dus bij de voorkeur voor een bepaald model. Of misschien ga je voor een bepaald merk. Je zult dan zien dat de 1 op 18 modellen een voordelige keuze zijn. Ze zijn daarmee prima geschikt om mee te beginnen wanneer je in de wereld van radiografisch bestuurbare auto's stapt. Het gaat namelijk om zogenaamde "ready to run" modellen die als compleet pakket geleverd worden. Hooguit is een setje AA batterijen nodig voor de zender al worden die vaak ook nog mee geleverd.

Aan de slag met een 1 op 18 brushed RC auto

Een pakket met een 1 op 18 brushed RC auto in huis betekent direct de baan op, de stoep voor de deur of een parkeerterrein verderop. Of het veld in, een plantsoen, park of de achtertuin. En in huis krijgen is makkelijker dan ooit. Net als elke andere RC auto zijn de 1 op 18 brushed RC auto’s te bestellen in onze webshop. TopRC zorgt dan voor snelle levertijden, soms zelfs dezelfde dag nog in huis, afhankelijk van het tijdstip van bestellen. Zodat je snel aan de slag kunt.