1/24 brushed auto's

De schaal 1 op 24 levert de kleinste Electro RC Auto’s op de markt op. Met deze schaal is een model zo'n twintig centimeter lang en zodoende ook geschikt om binnenshuis mee te rijden. Afhankelijk van hoe je woont want met de snelheden die bereikt kunnen worden zullen deze modellen je alle hoeken van de kamer laten zien. Stel je voor dat een echte auto met 840 kilometer per uur door de binnenstad raast. Want zo liggen de verhoudingen, 35 km per uur met een model dat 24 keer zo klein is als in het echt. 

Rijden met een 1 op 24 brushed RC auto

De maat van een brushed auto in 1 op 24 schaal nodigt misschien uit om binnenshuis mee te rijden. Een crawler kan bijvoorbeeld ook heel goed een stapel boeken aan. Maar de prestaties komen dus pas echt tot z'n recht in de buitenlucht. Verschillende modellen zijn daarbij ook voor een plas niet bang door de waterdichte elektronica. Bijna alle modellen zijn ready to run. Ze kunnen dus direct ingezet worden. Als de accu opgeladen is kun je de coureur die in je schuilt los laten gaan.

1 op 24 brushed RC auto’s kopen

Bekijk ons assortiment 1 op 24 brushed RC auto’s en maak een keuze. Wordt het een snelle truck, een mini crawler of een buggy of truggy? Wat deze termen inhouden wordt duidelijk als je de specificaties doorneemt van de verschillende modellen. Bestel het model waar je voorkeur naar uit gaat en TopRC regelt de rest. Als specialist in RC auto's zorgen we voor snelle levertijden en een laagste prijsgarantie. Kies je voor een ready to run model dan kun je dus snel de mogelijkheden van een 1 op 24 brushed RC auto ontdekken.