1/24 brushless auto's

Op zoek naar een serieuze compacte Electro RC Auto? Dan is een model in de schaal 1 op 24 misschien wat voor jou. De brushless motor zorgt namelijk voor serieuze prestaties terwijl de afmetingen te overzien zijn. Met een beperkte lengte van zo'n twintig centimeter vragen deze modellen om minder ruimte en de krachtige motoren benutten die ruimte optimaal. Vierwiel aangedreven zorgen ze voor een echte rally ervaring op kleine schaal. En natuurlijk zijn ze ready tot run, dus compleet geleverd.

1 op 24 brushless RC auto’s van Losi

Het assortiment 1 op 24 brushless RC auto’s wordt gedomineerd door het bekende merk Losi. Uit deze naam blijkt al het competitieve karakter van dit merk. Ook de 1/24 modellen in het aanbod passen in het beeld wat hoort bij de top van de RC wedstijd wereld. Zodra andere merken de competitie aan durven te gaan en ook 1 op 24 brushless RC auto’s op de markt brengen zullen we die als grootste specialist in RC auto's vanzelfsprekend ook in ons assortiment opnemen. 

1 op 24 brushless RC auto’s kopen

Brushless RC auto's in de schaal 1/24 koop je natuurlijk bij TopRC. Kom naar onze winkel in Uden of bestel je favoriete model in de webshop. De ready to run modellen worden compleet geleverd met alle benodigdheden om direct de competitie aan te gaan. Laat de grote jongens maar eens proberen je bij te houden. Het mogen dan de kleinste RC auto's op de markt zijn, uitgerust met een snelle krachtige brushless motor doen deze modellen niet onder voor modellen in een grotere schaal. Dus ga de strijd aan, wat houd je nog tegen?