1 op 7 brushless RC auto's

De schaal van 1 op 7 wordt pas sinds kort aangeboden voor radiografisch bestuurbare auto's met een electro brushless motor. Het populaire merk Traxxas was de eerste die RC auto's met deze specificaties op de markt bracht. Al snel gevolgd door andere merken. Kyosho bijvoorbeeld heeft deze schaal ook opgepakt. Het levert grote modellen op van ongeveer 64 cm lang en 43 cm breed. Dergelijke grote modellen vragen om krachtige motoren. De fabrikanten hebben daarvoor gezorgd door het toepassen van sterke elektrische motoren zonder koolborstels, de electro brushless motor.

Waarom kiezen voor 1 op 7 brushless RC auto’s?

Onze pagina met Electro RC Auto’s geeft uitleg over het verschil tussen brushed of brushless RC auto's. Hier wordt duidelijk dat brushless motoren over het algemeen krachtiger zijn waardoor de modellen hogere snelheden kunnen bereiken. Dit geldt zeer zeker voor de 1 op 7 brushless RC auto’s. Wat dacht je van een touringcar die tot 160 km/h kan halen binnen 5 seconden? Of een buggy die daarmee elk terrein de baas kan. De uitleg over de schaal laat zien dat 1 op 7 de grootste en dus meest stabiele auto's oplevert. 

Een 1 op 7 brushless RC auto kopen

Wanneer de voordelen van een 1 op 7 brushless RC auto onderkend zijn en een keuze is gemaakt uit de verschillende modellen is het tijd om tot de aanschaf over te gaan. Als grootste specialist in RC auto's zijn we als TopRC de juiste partij om zaken mee te doen. We bieden snelle levertijden en vooral scherpe prijzen. Zo scherp dat we ook 1 op 7 brushless RC auto’s een laagste prijs garantie kunnen afgeven. Bestel in onze webshop en we leveren de 1 op 7 brushless RC auto zonder verzendkosten.