1 op 9 Brushless RC Auto

De verhouding 1 op 9 is een schaal die precies ligt tussen het populaire 1 op 8 en 1 op 10. Een schaal die nog niet veel gebruikt wordt door fabrikanten. Het zijn modellen die net zo goed in één van de twee andere categorieën geplaatst kunnen worden. Dat zien we ook terug in ons assortiment. Als we kijken naar de 1 op 9 brushless RC auto’s die TopRC aanbiedt blijkt dat verschillende modellen ook terug te vinden zijn bij de 1 op 8 brushless RC auto's maar hier zetten we ze in de schijnwerpers.

De 1 op 9 brushless RC auto’s in de schijnwerpers

De electro RC auto’s in de verhouding 1 op 9 met een brushless motor die in de schijnwerpers staan zijn vallen in de categorie rally auto's. Dit zijn vier wiel aangedreven auto's die zowel on road als off road uit de voeten kunnen precies zoals de wedstrijd rally auto's die we kennen van de spectaculaire beelden op televisie. De schaal levert grote gedetailleerde modellen op met ruimte voor degelijke techniek waaronder een krachtige elctro brushless motor. Zo zijn ze klaar om de strijd aan te gaan op baan. 

Een 1 op 9 brushless RC auto kopen

Zoals alle RC auto's, ongeacht de schaal of de aandrijving, zijn de 1 op 9 brushless RC auto’s te koop bij TopRC. De grootste RC specialist van Nederland en België biedt immers ook het grootste assortiment. Kom naar onze winkel met 1000 m2 showroom in Uden of plaatst je bestelling in de webshop. We garanderen snelle levertijden en geven bovendien, ook voor 1 op 9 brushless RC auto’s, een laagste prijsgarantie. Dit geldt ook voor alle onderdelen en toebehoren.