Rc auto Chassis

Als ervaren RC rijder zal het wagenpark uit meerdere modellen bestaan. Zender, ontvanger, servo, motor, regelaar en accu, het kent allemaal geen geheimen meer. Zo kan het voorkomen dat deze onderdelen beschikbaar worden uit andere modellen. Wat ontbreekt is een goed rollend chassis. Of er wordt gekozen om naar eigen inzicht een auto op te bouwen uit zelf gekozen onderdelen. Het kan ook zijn dat er een flinke crash is gemaakt waarbij het chassis onherstelbaar is beschadigd. De oplossing hiervoor is een RC auto chassis. Verschillende fabrikanten bieden deze optie aan. Combineer het met onderdelen en toebehoren en bouw je eigen RC auto.

Mogelijkheden RC auto chassis

Bekijk de specificaties bij de verschillende RC auto chassis en ontdek de mogelijkheden.  Er zijn chassis met en zonder body. Vaak zijn ze met wielen, een rollend chassis, soms ook zonder. Gaat het om vervanging van een specifiek chassis? Wil je iets nieuws opbouwen met beschikbaar materiaal? Het kan allemaal. Gebruik een afwijkende zenderset of motor en boost een bepaald model op naar eigen inzicht. De ervaren RC hobbyist weet vaak wat hij wil en kan zich helemaal uitleven met ons assortiment. Leef je uit en bouw zelf je RC auto op vanaf het chassis.

RC auto chassis nodig?

Wanneer je een RC auto chassis nodig hebt om een nieuwe RC auto op te bouwen kun je terecht bij TopRC. In ons assortiment vindt je behalve complete RC auto’s een ruime keus in onderdelen. Kies je eigen zender, ontvanger, servo, motor, regelaar en accu en combineer het met een rollend chassis. Als grootste RC specialist biedt TopRC de ruimste keus. Plaats je bestelling in de webshop of kom naar de winkel in Uden. Onze verkoopteam kan je adviseren en alle mogelijkheden met je doornemen zodat de bouw een succes wordt.