Facebook Pixel

Ishima RC Auto's

Ishima

Als je opzoek bent naar een betaalbare RC auto dan kom je al snel bij het merk Ishima terecht. Ishima is een merk dat al jaren bestaat. De oude bekende auto's zijn uit het assortiment gehaald om vervolgens een betaalbare lijn op de markt te kunnen brengen. Alle Ishima RC auto's hebben een topsnelheid van ongeveer 35 km/h. Dat is de meest geschikte snelheid voor diegene die op een verstandige wijze aan deze hobby willen beginnen! Rijden door de regen met een Ishima RC auto

Alle Ishima RC Auto's zijn waterproof uitgevoerd. Dat wil zeggen dat je zonder problemen kan gaan rijden in de regen met jouw RC auto. Belangrijk is wel dat je de auto na het rijden in de regen goed schoonmaakt. Hiervoor hebben wij speciale reiningsmiddelen en gereedschappen in ons assortiment.

Ishima onderdelen

Ondanks dat de Ishima RC auto's sterk zijn uitgevoerd kan het natuurlijk altijd voorkomen dat een bepaald onderdeel aan vervanging toe is. Gelukkig zijn alle Ishima Onderdelen los verkrijgbaar en eenvoudig te vervangen. Heb jij hulp nodig bij het repareren van jouw RC auto? Onze RC specialisten kunnen jou helpen!

Geen verzendkosten

Bestel direct een Ishima RC auto en betaal geen verzendkosten. Wij verzenden alle RC auto's verzekerd. Zo ben je er zeker van dat het pakketje netjes wordt afgeleverd op het door jou opgegeven adres. Mocht er onverhoopt iets misgaan bij de post dan zorgen wij er voor dat er een nieuw exemplaar wordt opgestuurd.