Kyosho DRX rc auto's

De Kyosho DRX is een zeer gedetailleerde rally auto die geschikt is voor zowel offroad als onroad gebruik. U kunt kiezen uit een Kyosho DRX met nitro verbrandingsmotor of met een zeer krachtige brushless motor. Er zijn gigantische snelheden haalbaar met deze rally modellen. Met de nitro variant zijn snelheden van maarliefst 60 km/h haalbaar, en met de elektro variant een snelheid van maarliefst 70 km/h.

Kyosho DRX VE

U wilt alleen een accu opladen en direct kunnen rally rijden? De Kyosho DRX VE is makkelijk in gebruik! De Kyosho DRX VE is de elektro variant waarmee u echt op alle terreinen kunt gaan rijden. Voorzien van een zeer krachtige Team Orion Vortex 10-motor met fijne ribbels voor een goede warmte afvoer. Deze motor is sensorloos en draait maximaal 28.000 toeren! Dit betekent voor u: hoge snelheden & een hoog koppel! 

Kyosho DRX nitro

Bent u gek van het geluid dat een verbrandingsmotor maakt en heeft u geen zin om een accu op te laden dan is de Kyosho DRX nitro wat voor u! De aanwezige GXR-18 motor produceert een prachtig geluid en zorgt voor snelheden van maarliefst 60 km/h. U voorziet de 105ml tank van nitro brandstof en u kunt gaan rijden. Is de tank leeg dan vult u deze weer bij zodat u weer verder kunt. U bepaalt met de Kyosho DRX nitro zelf hoelang u gaat rijden want u kunt blijven tanken!

Kyosho DRX onderdelen

Omdat wij oa. gespecialiseerd zijn in het merk Kyosho hebben wij de juiste kennis in huis om u te helpen bij eventuele schades aan uw Kyosho DRX model. Alle onderdelen zijn los bij ons verkrijgbaar. Heeft u een ongelukje gehad met de Kyosho DRX rally auto dan helpen wij u graag verder!