Kyosho Inferno RC auto

De Kyosho Inferno is een bekende radiografisch bestuurbare auto. De meest bekende auto uit de Inferno series is de Kyosho Inferno Neo. Deze 1 op 8 schaal auto is verkrijgbaar als buggy & truggy. Naast de offroad modelen heeft Kyosho ook een aantal onroad modellen uitgebracht: de Kyosho Inferno GT! Alle varianten zijn opgebouwd uit de beste materialen zodat u hier veel plezier aan zult beleven. Kyosho staat bekend om kwaliteit en een goede onderdelenvoorziening. Naast complete Kyosho Inferno modellen kunt u bij ons ook terecht voor alle Kyosho Inferno onderdelen.

Kyosho Inferno Neo

De Kyosho Inferno Neo is het meest bekende model uit de Inferno reeks. Hij is te verkrijgen als buggy en truggy. Beide Kyosho Inferno Neo varianten zijn robuust uitgevoerd voor ruig offroad rijden.  De Kyosho Inferno Neo buggy is gebaseerd op het MP9 wedstrijdchassis. U bent dus gegarandeerd van kwaliteit en goede rijeigenschappen!

Kyosho Inferno GT

De Kyosho Inferno GT is het onroad model uit de Inferno series. Met deze onroad modellen zijn snelheden tot maarliefst 100 km/h haalbaar. U kunt zelf kiezen of u de Kyosho Inferno GT met verbrandingsmotor of elektromotor wenst, want deze zitten allebei in het Kyosho assortiment! Alle Inferno GT modellen zijn voorzien van prachtige replica bodies waarmee u absoluut de show steelt!