Kyosho Sandmaster auto

De Kyosho Sandmaster is een elektro rc auto voor de beginner. Ondanks dat de Kyosho Sandmaster modellen laaggeprijsd zijn wordt er toch gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten. Al direct is deze radiografisch bestuurbare auto voorzien van bijvoorbeeld een 2.4 Ghz zender waarmee u een reikwijdte heeft van 300 tot 400 meter. U hoeft zich daarom eigenlijk geen zorgen te maken dat de Kyosho Sandmaster buiten bereik gaat. De Kyosho Sandmaster is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Kyosho Sandmaster RTR

U wilt direct gaan rijden met een Kyosho Sandmaster model zonder eerst het model in elkaar te zetten dan is de Ready-To-Run variant geschikt voor u! De RTR variant is volledig gebouwd en direct klaar om te gaan rijden. U plaatst een accu, zet de auto aan, en rijden maar!

Kyosho Sandmaster KIT

Vind u het leuk om het model zelf te assembleren dan kunt u gaan voor de KIT variant van de Kyosho Sandmaster. Het bouwen van een radiografisch bestuurbare auto is leuk in de avonduren, of wanneer u niets te doen heeft. Dit model is eenvoudig te bouwen en daardoor geschikt voor de startende modelbouwer die graag met zijn hobby bezig is.

Kyosho Sandmaster onderdelen

Heeft u een Kyosho Sandmaster aangeschaft maar inmiddels ook weer een ongelukje gehad? Geen probleem want wij hebben alle onderdelen voor een Kyosho Sandmaster in huis! Koop Kyosho Sandmaster onderdelen bij de Kyosho Specialist van de BeNeLux!

- Kyosho Sandmaster onderdelen

    Er zijn geen producten in deze categorie.