Kyosho Scorpion XXL auto

De Kyosho Scorpion XXL is een grote (63cm) radiografisch bestuurbare auto waarvoor geen enkel terrein te ruig is. Zijn grote wielen & zeer krachtige motor zorgen er voor dat u echt over alle soorten ondergronden kunt racen. De Scorpion XXL is verkrijgbaar als elektro (Kyosho Scorpion XXL VE) & nitro (Kyosho Scorpion XXL GP) variant. Bent u liefhebber van een verbrandingsmotor dan kiest u voor de Kyosho Scorpion XXL GP. Als u liever alleen de accu oplaad dan kunt u beter gaan voor de Kyosho Scorpion XXL VE. 

Kyosho Scorpion XXL VE

De Kyosho Scorpion XXL VE is de elektro variant van de Kyosho Scorpion XXL. Al direct is deze zeer snelle elektro auto voorzien van een krachtige brushless motor waarmee hoge snelheden haalbaar zijn. De brushless motor in combinatie met de regelaar zijn waterdicht uitgevoerd zodat de weersomstandigheden geen rol spelen. De enorme krachten die deze set leveren worden overbracht op een stalen aandrijflijn, en vervolgens op de Sand Super banden.

Kyosho Scorpion XXL GP

Bent u gek van een verbrandingsmotor dan is de Kyosho Scorpion XXL GP iets voor u! Dit model is uitgerust met een .28 XXL nitro motor die er voor zorgt dan u snelheden kunt bereiken van maarliefst 60 km/h. De Scorpion XXL GP is uitgerust met een extra grote tank zodat u lange rijtijden kunt behalen. Alle vitale onderdelen zijn geplaatst onder de rolkooi zodat bij een crash de schade zal worden beperkt. 

Kyosho Scorpion XXL onderdelen

Heeft u een ongelukje gehad met de Kyosho Scorpion XXL dan kunt u bij ons terecht voor alle reserve onderdelen. Alle delen die op de Kyosho Scorpion XXL zitten zijn los te verkrijgen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in Kyosho hebben wij alle know-how in huis en kunnen wij u voorzien van alle benodigde reserve stukken.