LRP RC auto's

LRP brengt scherp geprijsde radiografisch bestuurbare auto's op de markt. Bekijk ons assortiment LRP RC auto’s in de webshop en ontdek de verschillende modellen. Zo zien we buggy's, truggy's en trucks uitgevoerd in de schaal 1 op 10 met brushed en brushless elctro motoren. Zij vallen in de categorie electro rc auto's. Maar we zien ook een 1 op 8 nitro buggy. De overeenkomst is dat alle modellen ready to run zijn. Het aanbod LRP RC auto’s is dus heel breed en dat biedt volop keus voor de beginnende en ervaren RC rijder. 

Een LRP RC auto kiezen

Niet alleen de ervaren RC coureur kan z'n hart ophalen bij een nitro buggy van LRP. Ook de beginnende rijder kan hiermee aan de slag. Er kan ook gekozen worden voor een elektrische aandrijving. Daar zijn ook verschillen in. Valt de keuze op een brushed of brushless motor? Dit zal ook te maken hebben met het beschikbare budget. Bekijk de specificaties, zoek de verschillen en maak een keuze. Wordt het een buggy of een short course truck? Mogelijkheden genoeg voor jong en oud, ervaren of beginner, met de LRP RC auto's bij TopRC. 

Een LRP RC auto kopen

Ongeacht of de keuze nu is gevallen op een nitro RC auto of een electro model van LRP, het juiste adres voor de aanschaf van een RC auto is natuurlijk dat van TopRC. We zijn immers de grootste RC specialist van Nederland en België met het voordeligste aanbod in LRP RC auto's. Daar kunnen we zelfs een laagste prijs garantie voor afgeven. Ook kun je bij ons terecht voor LRP onderdelen. TopRC heeft korte levertijden en bij de aanschaf van een LRP RC auto in de webshop rekenen we bovendien geen verzendkosten.