1/10 Nitro truck

Met een schaal van 1 op 10 komt de Nitro RC truck neer op een model van ruim veertig centimeter lang. De monstertrucks, met de hele grote wielen die buiten de body steken zijn daarbij bijna vierkant met een breedte van bijna vijfendertig centimeter. De short course trucks, die we kennen van stadionraces en die overeenkomsten vertonen met wagens uit de Dakar rally, doen daar niet veel voor onder. Deze forse modellen vragen om een snelle krachtige motor. De nitro motoren die zijn toegepast zorgen voor geweldige prestaties van deze 1 op 10 Nitro trucks.

Waarom kiezen voor een 1 op 10 Nitro truck?

RC auto's zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende modellen. De RC trucks zijn daar een goed voorbeeld van. Waarom zou je kiezen voor een 1 op 10 Nitro truck? Ten eerste de schaal van 1 op 10. Deze verhouding levert mooie grote modellen op die toch nog goed hanteerbaar zijn. Ten tweede de nitro motor die de auto de kracht geeft om hoge snelheden te bereiken en het ruigste terrein te bedwingen. En ten derde natuurlijk het feit dat een truck het meest stoere model is.

Een 1 op 10 Nitro truck kopen

Stoere 1 op 10 RC trucks met een nitro motor koop je bij de grootste RC specialist van Nederland en België. Bij TopRC ben je dus aan het juiste adres. In onze winkel en showroom in Uden waar we je alles kunnen vertellen over het rijden met Nitro RC auto's of in onze webshop. Ook voor onderdelen en toebehoren voor de 1 op 10 Nitro trucks kun je bij ons terecht. En dat allemaal met snelle levertijden en een laagste prijsgarantie. Zo haal je het maximale uit je radiografisch bestuurbare hobby.