1/10 Nitro truggy

De truggy is een mengvorm tussen de truck en de buggy. De grote wielen en de body zijn afkomstig van de truck terwijl het onderstel overeenkomsten vertoont met de buggy. Het resultaat is een auto die op elke baan uit de voeten kan. De terreincapaciteiten van de truck zijn immers gecombineerd met de wegligging van een buggy. De 1 op 10 Nitro truggy gaat gewoon door als de ondergrond verandert van de verharde weg naar het ruige terrein. De nitro motor geeft de 1 op 10 RC truggy voldoende kracht en heel veel snelheid.

Voor een 1 op 10 Nitro truggy kiezen

Wanneer de voorkeur uit gaat naar de kenmerken van een truggy, de verhouding van 1 op 10 een mooie maat is, de nitro motor je het meest aanspreekt, dan is de 1 op 10 Nitro truggy een goede keuze. Het rijden met Nitro RC auto's is iets complexer dan het rijden met elektrische radiografische auto's. Maar ook beginners kunnen heel goed met de 1 op 10 Nitro truggy's overweg. Bekijk de specificaties en ontdek welke modellen worden geleverd inclusief startsysteem. Alle modellen zijn ready to run, dus volledig gemonteerd en startklaar, het verschil zit in de benodigdheden. 

Een 1 op 10 Nitro truggy kopen

De 1 op 10 RC truggy’s met een nitro motor koop je bij TopRC. We zijn immers de grootste specialist in RC auto’s van Nederland en België. Dit maakt ons in staat om snel te leveren. Kijk maar eens naar onze bezorgservice en zie dat je bepaalde modellen vanavond al in huis kunt hebben. Heb je minder haast dan geldt ook voor de 1 op 10 Nitro truggy's dat we kunnen leveren zonder verzendkosten. Of kom naar onze winkel met grote showroom in Uden.