1 op 7 schaal nitro buggy's

De schaal van 1 op 7 maakt de Nitro buggy's de grootste op de markt in de categorie Nitro RC auto’s. Het levert modellen op van bijna vijfenzestig centimeter lang. Dit geeft ruimte voor niet kinderachtige techniek. Bekijk de specificaties maar eens wat een 1 op 7 Nitro buggy te bieden heeft. Hieruit wordt duidelijk dat het rijden met radiografisch bestuurbare auto's met deze modellen een serieuze sport wordt. Nitro buggy's zijn daarom misschien wat minder geschikt voor de beginnende rijder, het vraagt om ervaring en kennis, maar alles is te leren.

Kiezen voor een 1 op 7 Nitro buggy

Omdat we als TopRC een naam hebben hoog te houden, zijn we altijd kritisch welke modellen we in ons assortiment op nemen. Alleen het beste is goed genoeg. Zodoende zien we dat het assortiment 1 op 7 Nitro buggy’s wordt gedomineerd door het merk Kyosho. Maak een vergelijk tussen een 1 op 7 Nitro buggy en een Electro RC buggy in dezelfde schaal. Of vergelijk ze met de kleinere buggy's van 1 op 8. Je zult zien dat de keuze voor een 1 op 7 Nitro buggy niet verkeerd is. 

1 op 7 Nitro buggy’s kopen

Net als elke andere RC auto koop je een grote 1 op 7 Nitro buggy natuurlijk bij een specialist. Waar ze je alles kunnen vertellen over het gebruik van Nitro voor de aandrijving van je buggy zoals de voor- en nadelen van deze brandstof. En waar ze alle onderdelen beschikbaar hebben om je op de baan te houden. Bij TopRC in Uden ben je dus aan het juiste adres. Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Weet je wat je wil? Bestellen in onze webshop kan natuurlijk ook.