1/8 Nitro buggy

Er zijn verschillende bekende merken die 1 op 8 Nitro buggy’s in hun assortiment hebben opgenomen. Met de schaal van 1 op 8 zijn het een van de grotere Nitro RC auto’s. De Nitro motoren zorgen voor ongekende prestaties. Bekijk de specificaties van de verschillende modellen en ontdek wat de kracht van deze brandstof doet met de buggy's. Zie dat alles is afgestemd om het maximale uit de auto's te kunnen halen. Rijden met een 1 op 8 Nitro buggy is een ervaring op zich, het maakt het tot een serieuze sport.

Ready to run 1 op 8 Nitro buggy’s

Bij de verschillende namen van de 1 op 8 Nitro buggy’s valt de afkorting RTR op. Dit staat voor "Ready To Run" wat betekent dat de modellen compleet geleverd worden. De servo's, de zender en de complete auto zijn op elkaar afgestemd. Het enige wat je nog nodig hebt zijn brandstof, een nitro startset en een setje AA batterijen. Zodoende zijn er 1 op 8 Nitro buggy’s die geschikt zijn voor de beginner in de RC sport. En gaat het een keertje mis dan zijn de onderdelen verkrijgbaar in onze onderdelenshop.

1 op 8 Nitro buggy’s kopen

Buggy's in een schaal van 1 op 8 met een nitro motor koop je net als elke andere RC auto bij de grootste RC specialist van Nederland en België TopRC. Kom naar onze winkel en showroom in Uden of bestel je favoriete model in de webshop. Doe je dat voor twaalf uur 's middags dan kunnen we vaak al dezelfde avond bezorgen. Bovendien kunnen we ook voor 1 op 8 Nitro buggy’s een laagste prijsgarantie geven zodat instappen in 1 op 8 nitro nog nooit zo voordelig is geweest.