1/8 Nitro touringcar

De schaal 1 op 8 levert een touringcar op van ruim 50 centimeter lang en geeft ruimte voor een geavanceerd stukje techniek. Onder de body bevindt zich een nitro motor die de wagens tot ongekende snelheden kan brengen. In de categorie Nitro RC auto’s zijn het de grootste toerwagens. Auto's waar serieus mee geracet kan worden. Ze worden ready to run geleverd of, in dit geval dus, ready to race. De modellen zijn volledig gemonteerd. Het enige dat je nog nodig hebt om van start te gaan is een nitro startset en batterijen. 

Een 1 op 8 Nitro touringcar kiezen

Een keuze voor een bepaald model 1 op 8 Nitro touringcar zal voornamelijk bepaald worden door de voorkeur voor een automerk. Als je bijvoorbeeld een fan bent van Ferrari dan ligt de keuze voor de hand. Maar er zijn ook andere merken die voor dit geweld niet onder doen. Kyosho, de bekende speler in de wereld van radiografisch bestuurbare auto's, brengt bijvoorbeeld verschillende 1 op 8 Nitro touringcars op de markt. Hierbij is de basis gelijk maar wordt het verschil gemaakt door de body. En dan is het maar net wat je mooi vindt.

1 op 8 Nitro touringcars kopen

Wil je de baan op met een 1 op 8 Nitro touringcar dan koop je die natuurlijk bij de grootste specialist in RC auto's. TopRC. Je kunt naar onze winkel in Uden komen en je goed te laten voorlichten over het rijden met nitro auto's. Je kunt ons ook bellen of een bericht sturen. We helpen je graag op weg. En simpelweg bestellen kan in de webshop. Wanneer je het virtuele winkelwagentje voor twaalf uur 's middags langs de kassa stuurt kunnen we dezelfde avond nog bezorgen. Met laagste prijsgarantie.