1/8 Nitro truck

Laat de schaal van 1 op 8 los op een monstertruck en je krijgt een model van bijna zestig centimeter lang. En met de grote wielen, die op de vier hoeken buiten de body steken, komt de breedte neer op ruim veertig centimeter. Een echt monster dus, zeker wanneer er onder de body een krachtige nitro motor is gemonteerd. Wanneer de body verwijderd is komt ook de andere indrukwekkende techniek in beeld. Duidelijk wordt dat hier om een serieuze 4wd off road racemonster gaat. Een truck die elk terrein de baas kan met z'n geweldige prestaties.

Voordelen van een 1 op 8 Nitro truck

Nitro RC auto’s zijn er in verschillende modellen maar de 1 op 8 Nitro truck is wel echt de baas in het terrein. Hoog op de vier aangedreven wielen is geen obstakel te groot voor deze monsters. Ga de competitie maar eens aan met een buggy. Of vergelijk de monstertruck met een truggy, een mengvorm van een truck en een buggy. Door de hogere grondspeling is de monstertruck in het voordeel naar mate de hindernissen groter worden. En tegen de aandrijving met nitro kan geen andere motor op.

Een 1 op 8 Nitro truck kopen

Een monstertruck in de schaal 1 op 8 met een nitro motor koop je bij TopRC. We zijn niet voor niets de grootste specialist in RC auto's van Nederland en België. Met onze magazijnen in verschillende landen in Europa doen we er alles aan om je favoriete model te leveren. Bovendien kunnen we je alles vertellen over het rijden op nitro. Onze specialisten staan voor je klaar in de winkel in Uden of achter de telefoon. Bel ons met je vragen of stuur een bericht, we helpen je graag op weg.

    Er zijn geen producten in deze categorie.