1/8 Nitro truggy

Verschillende merken brengen zogenaamde truggy's op de markt in de schaal 1 op 8. Een truggy houdt het midden tussen een buggy en een truck. Het platform en de techniek komen overeen met een buggy terwijl de body en de grote wielen overeenkomsten vertonen met een truck. Juist die grote wielen zorgen voor veel grip zodat de truggy op elk terrein uit de voeten kan. De schaal van 1 op 8 levert modellen op van ruim veertig tot bijna zestig centimeter lang. Forse modellen dus die met de krachtige nitro motoren grote snelheden kunnen bereiken.

Kiezen voor een 1 op 8 Nitro truggy 

Tussen alle RC auto's vinden we in de categorie Nitro RC auto’s de auto's met de krachtigste motoren. Er komt wat meer bij kijken dan bijvoorbeeld bij Electro RC auto's. Maar omdat de modellen kant en klaar, gemonteerd en afgesteld, geleverd worden kan de beginnende RC rijder er ook mee overweg. Kies je voor een 1 op 8 Nitro truggy dan is het enige wat je nog nodig hebt een Nitro start set, AA Batterijen en brandstof. En mocht er iets vervangen moeten worden vind je de onderdelen in onze onderdelenshop.

1 op 8 Nitro truggy's kopen

Heb je je keuze bepaald voor een 1 op 8 Nitro truggy dan koop je die het beste bij TopRC.We zijn de grootste RC specialist in Nederland en België met magazijnen door heel Europa. Dit stelt ons in staat om snel te leveren. En als het nodig is halen we je favoriete model uit een magazijn in bijvoorbeeld Duitsland. Hoe dan ook, je kunt snel de baan op met je 1 op 8 Nitro truggy. Je zult versteld staan van de prestaties. De snelheid, wendbaarheid en het springvermogen zijn ongekend.