1 op 9 Nitro Rally auto's

Op zoek naar de ultieme rallyervaring in een schaal van 1 op 9? Dan zijn de Nitro rally's auto's het antwoord. Vierwiel aangedreven door een krachtige nitro motor gaan deze auto's zowel onroad als offroad als een speer over de baan. Waan je een echte rally coureur met deze "Ready To Run" modellen. Je hebt dus niet veel meer nodig om direct de competitie aan te gaan. De auto's zijn al geheel gemonteerd en afgesteld. Het is een kwestie van tanken en gaan. De gebruikte zenders maken het mogelijk om echte wedstrijden te rijden. 

Voor een 1 op 9 Nitro rally auto kiezen

Binnen het assortiment RC auto's vormen de Nitro RC auto’s een apart segment. De keuze van Nitro ten opzichte van bijvoorbeeld Electro lijkt al gemaakt. Als er gekeken wordt naar alle RC rally auto’s wordt duidelijk waar je de 1 op 9 Nitro rally auto kunt plaatsen. De schaal is gunstig, niet te groot en zeker niet klein. De prestaties doen niet onder voor brushless elctro auto's. Daarmee ligt de prijs-kwaliteit-verhouding op een goed niveau. We kunnen je dus gerust feliciteren met je keuze voor een 1 op 9 Nitro rally auto.

1 op 9 Nitro rally auto’s kopen

Wil je een 1 op 9 Nitro rally auto kopen met de laagste prijsgarantie dan ben je bij TopRC aan het juiste adres. In onze winkel in Uden kunnen we je alles vertellen over het rijden met nitro. Je kunt er je nitro startset kopen en de nitro brandstof. Ook voor onderdelen kun je bij ons terecht dus mocht je iets willen vervangen of aanpassen dan is dat geen probleem. Bestellen in de webshop kan natuurlijk ook. We hebben de snelste levertijden zodat je je kunsten als rally coureur snel op de baan kunt brengen.