Redcat Racing RC auto's

Het bekende merk Redcat Racing bouwt RC auto’s in de categorie Benzine RC auto's. Deze modellen zijn voorzien van een tweetakt benzine motor. Bij de Redcat Racing RC auto’s gaat het om 30 cc motoren. Dat is fors en zodoende zijn de modellen dat ook. Kijk maar eens bij de specificaties en zie dat vijfenzeventig centimeter lang geen uitzondering is. Zodoende is er ook ruimte voor een grote tank zodat rijtijden van 45 minuten niet ongewoon zijn. Alle onderdelen zijn robuust uitgevoerd en eventueel verkrijgbaar in de onderdelenshop.

Kiezen voor een Redcat Racing RC auto 

Wanneer de keuze voor een RC auto uitvalt voor een auto met een benzine motor dan zijn de modellen van Redcat Racing een interessante optie. De prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. De modellen zijn robuust uitgevoerd met een goede motor en een prima zender en dat voor een redelijke prijs. Wanneer gekozen wordt voor een Redcat Racing RC auto koop je een zogenaamd "Ready To Run" pakket. De auto is compleet gemonteerd en afgesteld. Het enige dat je nog nodig hebt om het terrein in te gaan zijn een paar batterijen en brandstof.

Redcat Racing RC auto’s kopen

Benzine aangedreven Redcat Racing RC auto’s koop je bij de grootste RC specialist van Nederland en België. Bij onze winkel in Uden ben je dus aan het juiste adres. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over het rijden op benzine. Maar bestellen in de webshop kan natuurlijk ook. Voor vragen kun je ons dan telefonisch benaderen of een mailtje sturen. Je vindt onze gegevens op de homepage. Bedenk daarbij dat we ook voor de Redcat Racing RC auto’s snelle levertijden kunnen garanderen en zelfs een laagste prijs garantie kunnen geven. Dus wat houd je nog tegen?

    Er zijn geen producten in deze categorie.