Facebook Pixel

Serpent

Serpent

De radiografisch bestuurbare wagens van het merk Serpent vallen in de groep Brushless Electro RC auto's. Dit houdt in dat ze zijn uitgevoerd met een krachtige elektromotor die geen koolborstels bevat. Dat betekent dat deze borstels ook niet kunnen slijten, de motor behoudt zijn kracht, ook bij veelvuldig gebruik. Het assortiment van Serpent bevat modellen in verschillende schalen. De populaire schaal van 1 op 8 is vertegenwoordigen er zijn ook modellen in het kleinere 1 op 10. Een overeenkomst is dat ze allen ready to run zijn. Er zijn alleen nog accu's en batterijen nodig.Serpent RC auto’s kiezen

Je kiest voor een Serpent RC auto als gaat voor een sportief radio controlled model. De modellen zijn namelijk volledig te upgraden naar de Pro KIT. Maar ook zonder deze upgrade bieden de auto's al voldoende uitdaging. Bekijk de specificaties maar eens. Je komt er dan achter dat het om supersnelle wagens gaat. Of je nu kiest voor een buggy die niet terug deinst voor het ruige terrein. Of een vierwiel aangedreven roadracer die zijn weg weet te vinden op het circuit. En dat kan ook gewoon op een parkeerterrein zijn of de weg voor de deur. 

Serpent RC auto’s kopen

Een Serpent RC auto koop je natuurlijk bij dé Serpent specialist TopRC. We kunnen je alles vertellen over de voordelen van het rijden met Brushless Electro RC auto's. Vraag ons bijvoorbeeld welke accu's je het beste kunt gebruiken. We zijn niet voor niets de grootste specialist in RC auto's in Nederland en België. Wanneer je bestelt in de webshop dan kunnen we vaak al dezelfde dag bezorgen, afhankelijk van het tijdstip van bestellen. Bovendien kunnen we ook voor de Serpent RC auto’s een laagste prijs garantie geven.