Thunder Tiger RC Auto's

Het populaire merk Thunder Tiger staat bekend om de hoge kwaliteit van de radiografisch bestuurbare auto's die ze op de markt brengen. Het assortiment bestaat uit verschillende aansprekende modellen die veelal geboekt staan onder de noemer monstertruck. Maar we zien ook buggy's, truggy's en een heuse drifter. Thunder Tiger neemt je dus het terrein in maar als liefhebber van het betere driftwerk kun je dus ook op het merk bouwen. Ook in de aandrijving is er volop keus. Electro met brushless of brushed motoren of Nitro. De schaal is over het algemeen 1 op 8.

Kiezen voor Thunder Tiger RC auto’s

Een keuze voor Thunder Tiger betekend een keuze voor kwaliteit. Of het nu gaat om een Nitro buggy of een brushless monstertruck, de prijs-kwaliteit verhouding is van een hoog niveau. Bekijk de specificaties van de verschillende modellen en ontdek de mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het monteren van een GoPro camera op een monstertruck? Met de terreincapaciteiten van de Thunder Tiger RC auto’s en de geweldige snelheden die bereikt kunnen worden moet dit wel spectaculaire beelden opleveren. Of laat je drift kunsten zien op het circuit. in je straat, op het parkeerterrein.

Thunder Tiger RC auto’s kopen

Net als elke andere kwaliteits RC auto koop je een Thunder Tiger RC auto bij de grootste RC specialist van Nederland en België. Bij TopRC heb je die specialisten gevonden. Kom naar onze winkel in Uden en laat je voorlichten over alle mogelijkheden van Electro brushless, brushed of Nitro. Onze verkoopmedewerkers kunnen alles vertellen van de ins en outs van de Thunder Tiger RC auto’s. Of bestel je favoriete model in de webshop. Wij zorgen voor een snelle levertijd en geven bovendien een laagste prijsgarantie. Ook voor Thunder Tiger RC auto’s.