Facebook Pixel

Vaterra RC Auto's

Vaterra

Het assortiment van het merk Vaterra staat bekend om z'n aansprekende modellen. Het gaat hierbij om zo genaamde touring cars dat wil zeggen, wagens die zich het beste thuis voelen op een harde ondergrond. Uitgevoerd in een schaal van 1 op 10 zien we legendarische Amerikaanse klassiekers, hedendaagse muscle cars en een Japanse straatracer. Zo gedetailleerd uitgevoerd dat je ze bijna in een vitrine zou zetten als showmodel. Maar ze zijn natuurlijk bedoeld om mee te rijden. En dat gaat ze prima af. Met een sterke brushed electro motor zijn snelheden van 40 kilometer per uur niet ongewoon. Rijden met Vaterra RC auto’s

Net als bij de originele auto's, die Vaterra op schaal heeft uitgebracht, passen de modellen in het beeld dat hoort bij een straatrace. Zoals je ziet in films en televisieseries. De straat is dan ook het terrein waar de Vaterra RC auto’s het best tot hun recht komen. Of een mooi geasfalteerde parkeerplaats, een plek waar je ze de ruimte kan geven om hun prestaties ten volle te benutten. En water op de baan deert ze niet want alle elektronica is waterdicht uitgevoerd. Kom er achter hoe wendbaar ze zijn en waan je een filmster in een achtervolging. 

Vaterra RC auto’s kopen

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor je favoriete model uit het assortiment Vaterra RC auto’s kun je deze, net als alle andere RC auto's, het beste bij een specialist kopen. TopRC is die specialist. Met onze grote winkel in Uden en magazijnen door heel Europa kunnen we altijd snel leveren. De modellen van Vaterra worden ready to run geleverd. Je hebt dus niets meer nodig om van start te gaan. Maar mochten er onderdelen nodig zijn om je wagen op de weg te houden kun je terecht in onze onderdelenshop.