Yellow RC auto's

Het assortiment Yellow RC Auto’s biedt uiteenlopende modellen. De buggy's, trucks en truggy's hebben als overeenkomst dat ze off road goed uit de voeten kunnen. Dit zit hem natuurlijk in de terreinbanden. Die banden zijn bij de trucks en truggy's wat groter dan bij de buggy's. Maar al de modellen van de Yellow RC Auto’s vormen één familie. De truggy's zijn dan ook een mengvorm tussen de trucks en de buggy's. Met de eigenschappen van beide heeft de truggy het onderstel van een buggy en de body en banden van een truck.

Yellow RC auto’s in verschillende schalen

De drie verschijningsvormen van de Yellow RC Auto’s worden geleverd in verschillende schalen. Zo zijn er buggy's in de schaal 1 op 12 of 1 op 8. Rock Racer trucks en Stadium Racer trucks in de verhouding 1 op 12. En Street Racer truggy's in dezelfde verkleiningsfactor. Dit levert handelbare modellen op waar jong en oud plezier aan kan beleven. De Yellow RC Auto’s worden geleverd als compleet pakket waarmee je direct aan de slag kunt. Bovendien zijn de Yellow RC Auto’s scherp geprijsd en heel geschikt voor de beginnende RC racer. 

Yellow RC auto’s kopen

Wanneer de keuze is bepaald voor een bepaald model, of het nu een buggy wordt of een truck of truggy, dan is bestellen in onze webshop slechts een klik verwijderd. Plaats de Yellow RC Auto in het virtuele winkelmandje en je kunt snel genieten van je nieuwe aanwinst. Als grootste specialist in RC auto's kan TopRC namelijk razendsnel leveren. Vaak is het zelfs mogelijk om `de Yellow RC auto’s dezelfde avond te bezorgen wanneer er voor twaalf uur besteld is. En dat zonder verzendkosten. Maar je kunt natuurlijk ook naar onze winkel in Uden komen.