Revell VR Shot Drone RTF (Met FPV bril)

23908
Op voorraad:
JA - Direct Leverbaar!

Aantal:


Revell VR Shot Drone RTF (Met FPV bril)

De Revell VR Shot drone is een drone met camera. Dit model is voorzien van een 720P camera waarmee prachtige foto's en filmpjes gemaakt kunnen worden. Als dit jouw eerste drone is dan is het mogelijk om te oefenen op de beginnerstand. Op deze stand reageert de drone wat langzamer dan op de gevorderde stand. Op de gevorderde stand is de VR Shot razendsnel. Om het vliegen wat eenvoudiger te maken is de Revell VR Shot voorzien van een hoogte sensor en een motor start & stop systeem. Het beeld wordt weergegeven op je smartphone (maximale grote: 160x84mm). De APP die je hiervoor moet gebruiken is gratis te downloaden in de App/Play store. Wil je FPV vliegen dan is het mogelijk gebruik te maken van de bijgeleverde FPV bril. In deze bril is het mogelijk jouw smartphone te stoppen en op die manier beleef je het drone vliegen op een andere manier. De Revell VR Shot wordt geheel compleet geleverd inclusief accu, lader, FPV bril en zender. Zelfs de AA batterijen voor in de zender zijn reeds inbegrepen!

Specificaties Revell VR Shot

- 4-kanaals besturing
- 1S 500mAh accu
- 2.4 Ghz zender
- Lengte / breedte: 280mm

Video van de Revell VR Shot

Revell VR Shot kopen bij TopRC

De Revell VR Shot is een quadcopter van het merk Revell. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle quadcopters van Revell. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze quadcopters. Daarnaast biedt TopRC de laagste prijs garantie voor alle producten! Naast de Revell VR Shot heeft TopRC nog meer quadcopters, bekijk welke drone bij jou past.

Voordelen van een drone met camera

Met een drone met camera zoals de Revell VR Shot kun je mooie beelden maken. Op het internet zijn vele filmpjes te vinden die door drones met camera zijn gemaakt. Drones met camera kunnen op plekken komen waar je zelf moeilijk of niet kan komen. Hierdoor kun je met een drone met camera foto's/video's maken die je normaal gesproken niet kan maken. Bekijk hier ons complete aanbod drones met camera.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!