€ 349,00

  

  • 50.000+ tevreden klanten
  • Op voorraad en voor 16:30 besteld?
    Razendsnel in huis!
  • Retourneren binnen 14 dagen

De Simtoo Dragonfly drone is een professionele drone die je volgt en de meest vette opnames maakt. Daarnaast is deze erg gemakkelijk mee te nemen zodat nooit meer een moment voorbij hoeft te gaan zonder dat je deze vast hebt gelegd in een prachtige foto of video!

Volgen zonder te besturen!

De Simtoo Dragonfly wordt niet geleverd met een zender maar met een smartwatch. Met deze smartwatch kan de drone bestuurd worden. Tevens is het mogelijk om de drone je smartwatch te laten volgen, wat erg handig is aangezien je zelf in dat geval niets hoeft te besturen. Het bereik met de smartwatch is circa 20 meter. Mocht je de drone toch liever besturen met een zender dan behoort dat ook tot de mogelijkheden aangezien deze los te verkrijgen is. Het bereik zal dan tot 500 meter zijn.

Handig mee te nemen

De Simtoo Dragonfly drone is inklapbaar en daardoor erg compact zodat je deze ten aller tijden mee kan nemen. Het enige dat je hoeft te doen om aan de slag te kunnen is de accu opladen, de carbon armen van de drone uitklappen en de propellers te monteren en je bent klaar om te gaan vliegen! Doordat de Simtoo Dragonfly erg makkelijk mee te nemen is hoef je nooit meer een belangrijk of mooi moment voorbij te laten gaan zonder deze vastgelegd te hebben.

Fantastische 4K camera

De Simtoo Dragonfly drone is uitgevoerd met een Sony 4K camera welke gemonteerd is in een 2-assige gimbal. Dit houdt in dat de camera over 2 assen gestabiliseerd wordt waardoor je de meest strakke opnames krijgt. Dat in combinatie met 4K beelden zorgt ervoor dat je extreem professionele opnames kunt maken waar je eerst alleen maar van kon dromen. Heb je geen mogelijkheid om 4K beelden te bewerken of af te spelen dan is dat geen enkel probleem aangezien je ook de mogelijkheid hebt om beelden vast te leggen op een resolutie van 2.7K of 1080P (FullHD). Ook de foto's zijn van erg hoge kwaliteit daar waar deze geschoten worden op een resolutie van 16 megapixel.

Selfies vanuit de lucht en lange vliegtijd

Iedereen maakt tegenwoordig selfies, maar met de Simtoo Dragonfly drone kun je selfies maken op een veel hoger niveau. Niet alleen qua hoogte, maar ook qua kwaliteit! Deze drone heeft twee modussen die perfect zijn voor het maken van de meest vette selfies waarvan iedereen verstelt zal staan, namelijk de ''Hover modus'' en ''360 graden modus''. De meegeleverde accu zorgt voor een flinke vliegtijd van circa 30 minuten! Natuurlijk zijn de accu's ook los te verkrijgen waardoor je nog langer kunt vliegen.

Specificaties van de Simtoo Dragonfly drone

- Complete set
- Drone kan de meegeleverde smartwatch volgen
- Circa 30 minuten vliegtijd
- Optionele zender verkrijgbaar
- Circa 20 meter berik met smartwatch
- Inklapbaar ontwerp
- Erg handig mee te nemen
- Carbon armen
- 4K Sony camera
- Video resoluties: 4K (15FPS), 2.7K (30FPS) of 1080P (60FPS)
- Foto resolutie: 16MP
- Hover mode
- 360 graden mode

Inhoud van de set

- Simtoo Dragonfly drone
- Smartwatch
- 4 propellers
- 1 x 5500mAh accu
- 4K Sony HD camera
- 2D brushless gimbal
- Netstroom lader
- Opbergtasje

Meer informatie
Art.nr.DRAG005PC
MerkSimtoo
EAN8719189279337
CameraJa
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Simtoo Dragonfly drone RTF
Waardering