• Inloggen
 • Account aanmaken
Kies een categorie
 • Iedere maandag & vrijdag koopavond
 • Vandaag besteld voor 16.30 is morgen in huis!
 • 1000m2 Modelsport in onze winkel!

Team Losi 5ive-T 4WD 26cc short course BND

LOSB0019WHTBD
Op voorraad:
Te Bestellen

Kleur:
Aantal:


Team Losi 5ive-T 4WD 26cc short course BND

Groter, sneller, sterker. De 1/5 schaal Team Losi 5ive-T 4WD Off-road Truck komt het dichtste bij een 1/1 schaal auto, dit uit zich in zeer realistische prestaties en adembenemende ervaring. De Team Losi 5ive-T is uitgevoerd met een Spektrum ontvanger met telemetrie sensoren. Mert deze sensoren is het mogelijk temperatuur, snelheid, en ontvanger accuspanning af te lezen op je zender. Aangezien de auto Bind-N-Drive word geleverd kun je er een Spekrum zender naar keuze aan koppelen. Dit is de enige truck van deze grote op de markt, dus laat je verbazen door de gigantische Team Losi 5ive-T 4WD !

De big bore schokbrekers zijn uitgevoerd met een shaft van maarlieft 7mm, welke ervoor zorgen dat ze het gigantische geweld van deze auto aankunnen, en de grote klappen met gemak op kunnen vangen. De schokbrekers zijn voorzien van schroefdraad waardoor je ze zeer gemakkelijk en nauwkeurig af kunt stellen. Natuurlijk is het mogelijk om de dikte van de schokbreker olie te veranderen om de eigenschappen van de auto aan te passen voor de desgewenste afstelling op iedere ondergrond.

Het chassis van de Team Losi 5ive-T 4WD Off-road Truck is niet zomaar een chassis. Het is gebaseerd op het bekroonde race-bewezen 8ight platform, en is ontworpen voor de beste prestaties.
De chassisplaat is gemaakt van zeer hoogwaardig lichtgewicht aluminium, en is maarliefst 5mm dik. Daardoor is het niet alleen erg sterk, maar ook erg licht en biedt een extreme duurzaamheid.

De Team Losi 5ive-T 4WD Off-road Truck is voorzien van een dubbel luchtfiltersysteem.
Dit zorgt ervoor dat de lucht door twee filters moet, waardoor al het vuil tegegehouden word en dus niet in de motor terrecht komt. Ook is is de auto voorzien van een dubbel brandstoffiltersysteem, welke daar eveneens voor zorgt.

De auto is voorgemonteerd met een high-volume demper, en beschikt over een elektronische ontsteking. De carberateur is makkelijk af te stelen, en is voorzien van een ingebouwde choke en brandstofprimer. De handige bijkomstigheid zijn de ovale inserts, welke precies in het chassis vallen.
Hierdoor is de motor makkelijk op zijn plaats te zetten, en zorgt dit ervoor dat de tandwielen perfect op erkaar lopen.

De aluminium koppeling mount is voorzien van koelvinnen, is zeer sterk en zorgt voor een warmteafvoer die niet te evenaren is. Door deze warmteafvoer is de levensduur van de 8.000 toeren koppeling veel langer. De koppeling is geheel afgesloten met als gevolg dat er geen vuil in kan komen. De oversized lagers kunnen tegen zware belasting en zijn zeer betrouwbaar.

De servo doet niet alleen zijn werk bij het gas geven perfect, maar ook bij het remmen. De grote heavy-duty servo heeft voldoende kracht om de 5ive-T tot stilstand te brengen, dit ook mede dankzij de afstelbare dubbele schijfremmen.

De kern van het elektronica-systeem is de SR3300T ontvanger welke word aangedreven door Spektrum 2,4GHZ DSM-technologie, en is voorzien van ingebouwde telemetrie.
De 5ive-T word geleverd inclusief sensoren voor de motortemperatuur, snelheid, en de ontvanger accu spanning. Koppel aan deze ontvanger een DSM zender zoals bijvoorbeeld de Spektrum DX3S, en al deze informatie zal worden doorgezonden naar de driver voor real-time vitale functies van de 5ive-T.

De gigantisch grote wielen zijn voorzien van beadlocks aan de binnen- en buitenkant, waardoor deze makkelijk te vervangen zijn zonder te lijmen. De enorme omvang van de wielen zorgt voor maximale prestaties van de auto, en biedt perfecte wegligging op alle terreinen.

De tandwielen in de aandrijving zijn gemaakt van hoogwaardig staal, en niet van plastic.
Dit zijn de sterkste en meest duurzame vorm van versnelling die er verkrijgbaar zijn.

Op de Team Losi 5ive-T 4WD Off-road Truck zit een realistische rolkooi met een uniek design.
De rolkooi zorgt ervoor dat de klappen opgevangen worden bij een eventuele koprol.

Ook erg handig is de vier-delige body, waardoor het mogelijk is om de delen los aan te schaffen.
Zo hoeft u geen torenhoge bedragen te betalen om de auto weer in een goede staat te krijgen na een harde crash. De body is gemonteerd met vier schroeven, en vier bodyclips, en is er zeer gemakkelijk af te halen binnen enkele seconden.

Kortom de Team Losi 5ive-T 4WD Off-road Truck is een auto gemaakt bestaat uit hoogwaardige materialen. Hij is met precisie ontwikkeld en gemonteerd, en zorgt voor de ultieme big-scale ervaring!

Kenmerken van de Team Losi 5ive-T

- Big bore schokbrekers met 7mm shaft, welke afstelbaar zijn
- 5mm dik licht van gewicht, en zeer sterk
- Krachtige Losi 2-takt 26cc benzine motor
- 1/4 schaal krachtige gas/rem servo voor geweldige prestaties
- Afstelbaare dubbele schijfremmen
- 1/4 schaal high torque stuur servo met metalen tandwielen
- Extra grote bradstoftank van 800cc
- Spektrum SR3300T telemetry ontvanger met 2,4GHZ DSM technology
- Drie afstelbare differentiëlen welke afgedicht zijn
- Meer delige off-road wielen
- Absorberende bumper, om eventuele grote klappen op te vangen
- Innovatieve gesloten koppeling mount met koelvinnen
- Cv aandrijfassen
- 6V 3000Mah ontvanger acco met lader

Benodigdheden

- Euro ongelood 95/98
- Vol synthetische 2-takt olie
- Zender
- Jerrycan

Losi Team 5ive-T 4WD 26cc short course BND kopen bij TopRC

De Losi Team 5ive-T 4WD 26cc short course BND is een radiografisch bestuurbare auto van het merk Losi. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle radiografisch bestuurbare auto's van Losi. TopRC houdt iedere maandag en vrijdag koopavond voor o.a. de radiografisch bestuurbare auto's. Daarnaast biedt TopRC de laagste prijs garantie voor alle producten! Naast Losi Team 5ive-T 4WD 26cc short course BND heeft TopRC nog meer radiografisch bestuurbare auto's, bekijk welke radiografisch bestuurbare auto's bij jou past.Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

 1. Big scale rookie

  Geplaatst door op 8th Dec 2012

  Na elektrisch was het tijd voor wat nieuws. Per mail en telefonisch (ivm de afstand) prettig contact gehad met de winkel. Op basis hiervan de keuze gemaakt. Heen en terug bijna 5 uur in de auto gezeten maar dat was het waard. Vriendelijk/deskundig geholpen door een van de heren van Toprc en bruikbare tips gekregen. De auto is tot nog toe geweldig. Geluid en snelheid dragen bij aan het plezier. Een flinke smak geld, maar naar mijn mening zeer de moeite waard.
Meld je aan voor de nieuwsbrief en..

Maak gebruik van speciale acties en aanbiedingen!

Geef ons een belletje

T:0413-746012

E-mail je liever?

E-mail naar support@toprc.nl

Wij zijn ook sociaal

Stel je vraag op facebook of twitter

Onze winkel

 • TopRC.nl
 • Losplaats 4
 • 5404 NJ Uden

TopRC

Uitleg en technische hulp

TopRC.nl scoort een 9 / 10

TopRC openingstijden

 • Maandag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Dinsdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Woensdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Donderdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Vrijdag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Zondag *
 • 11.00 tot 17.00 uur
 • * Elke laatste zondag van de maand