Thunder Tiger E-MTA brushless monster truck RTR - Rood

6403-F111
Op voorraad:
NEE - Niet meer leverbaar

Aantal:Thunder Tiger E-MTA brushless monster truck RTR - Rood

De Thunder Tiger E-MTA is een monster truck waarmee snelheden van maarliefst 100+ km/h haalbaar zijn. Al direct is de Thunder Tiger E-MTA voorzien van een zeer snelle en krachtige, waterdichte, brushless combinatie. De aanwezige 2000kv motor en bijbehorende 150a regelaar zorgen voor een hoge topsnelheid en een adembenemende acceleratie. Standaard is de E-MTA voorzien van stalen CVD aandrijfassen, 3 differentielen, 17mm wieladapters, CNC aluminium motorhouder, en een extra sterker stuurservo (DS2008MG). Al deze opties maken de Thunder Tiger E-MTA zeer sterk en daardoor geschikt voor het ruige werk! Uniek aan de E-MTA is het zeer robuust uitgevoerde chassis. De accu's worden dwars in de auto geplaatst waardoor er ruimte is voor een 6S lipo accu, of twee 7 cellen NiMH accu's. De accu's kunnen eenvoudig gewisseld worden zonder de body te demonteren.  Waar de meeste modellen zijn uitgerust met een simpele 2.4Ghz zender set wordt deze monster truck geleverd inclusief een zeer geavanceerde GP3 zender. Om te kunnen rijden met de Thunder Tiger E-MTA heb je nog wel een accu en een lader nodig.

Kenmerken van de Thunder Tiger E-MTA
- Volledig voorgemonteerd, en dus Ready to Run
- Volledig gespoten body
- Ace RC Cougar GP3 2.4GHz zender
- DS2008MG digitale servo met metalen tandwielen
- BLC-150C Brushless ESC
- IBL40/20 Brushless motor
- Inboard olie schokdempers
- Max 6S LiPo (22.2v) of 14cell NiMH (16.8v)

Specificaties
- Lengte: 620mm
- Breedte: 445mm
- Hoogte: 220mm
- Kleur: rood

Benodigdheden
- Lipo accu (1x 6S - 22.2V of 2x 7 cellen NiMH - 16.8V)
- Lipo lader

Alle bovenstaande benodigdheden zijn natuurlijk bij ons verkrijgbaar!Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

 1. wouwww,the Beast.

  Geplaatst door op 18th Jun 2013

  Wat een wagen,de Thunder Tiger.Stevig gebouwd, en ook heel fijn,in het gebruik,uiterst precies.En wat ook super is,dat je zo bij de accuus kan,zonder de kap te verwijderen.Kan je zo de accuus opladen,doormiddel van het klepje, open te doen.Ben je klaar,met laden,klepje dicht.En rijden maar,daar is over nagedacht,top.Heb hem uitgerust,met 2 RC Python Plus 25c,5000mah lipo 3s,is dan,lipo6.Deze accuus zitten perfect vast,een aanradertje.Wel handig,die weelie bar,heb je echt nodig.Heele lange weelies,geen probleem,genoeg power.In over vloed,de naam,Thunder Tiger,zegt genoeg.Heb al drie keer,de accuus,leeg gereden.Maar dat komt,omdat ik hem,op zaterdag,pas gehaald heb,in Uden.Was daar,nog nooit geweest.Moet U,echt eens gaan kijken,mooie en overzichtelijke,winkel.Gewoon een keer doen,leuk.Ik bestelde,alleen online.Ik kan de wagen,alleen nog geen 5 sterren geven,maar als ik wat veder ben,in de tijd, komt die vijfde ster, vanzelf.Ik heb, daar alle vertrouwen in, dat komt wel goed.Top RC bedankt,ga zo door. Groetjes Peter.


 2. Brute alleskunner

  Geplaatst door op 27th Jan 2013

  Na lang twijfelen tussen een Thunder Tiger en E-Maxx, heb ik direct na het uitkomen van de E-MTA gekozen voor de Thunder Tiger en heb er nog geen moment spijt van gehad.

  Ondanks dat ik nog maar twee ritten heb gemaakt ben ik al erg onder de indruk van deze machine. Zeer eenvoudig te rijden, zeer veel kracht en met ongeloofelijke precisie te bedienen.

  Ook over de bouwkwaliteit ben ik zeer te spreken. Standaard stalen aandrijfassen, zeer sterke dikke A-arms, mooie wielen/banden en een mooi overdekt/ waterproof chassis.

  Enige reden dat ik deze auto nog geen 5 sterren kan geven is mijn relatief korte gebruik. Meerdere ritten zullen uitwijzen of de auto op de lange termijn ook zo goed blijft presteren maar daar heb ik alle vertrouwen in!

  Tot slot TopRC bedankt voor jullie advies en informatie, ga zo door!

  Groeten,

  Pieter-Jan