• Inloggen
 • Account aanmaken
Kies een categorie
 • Iedere maandag & vrijdag koopavond
 • Vandaag besteld voor 12.00 is vanavond in huis!
 • 1000m2 Modelsport in onze winkel!

Traxxas Aton Drone RTF

TRX-7908
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

Aantal:
€479,95€389,95


Traxxas Aton Drone RTF

De Traxxas Aton is een sportieve drone met GPS welke des al niet te min ook zeer gemakkelijk te vliegen is door een beginnende piloot. De Traxxas Aton is voorzien van een automatische start, waardoor het opstijgen met deze drone zeer eenvoudig is. De vliegprestaties zijn verbluffend en uiterst stabiel, maar toch is het mogelijk om met hoge snelheden te vliegen als dit gewenst is. Er is ook een mogelijkheid om de meest vette beelden vast te leggen vanuit de lucht, maar daar heb je dan nog wel een GoPro camera en geschikte gimbal nodig. De overige toebehoren zijn inbegrepen, zodat je nagenoeg direct aan de slag kunt. Met de Aton drone heeft Traxxas wederom een top product in handen welke boordevol technische snufjes zit!

De Traxxas Aton heeft drie verschillende vlieg modes

Of je nu een fotograaf, beginnende of gevorderde piloot bent, voor iedereen is er een gepaste mode. Één van de modes is Film: in deze mode zal de Traxxas Aton uitest stabiel vliegen en rustig reageren op stuurbewegingen. Hierdoor is het mogelijk om de meest stabiele en vloeiende opnames te maken mocht je gebruik maken van een GoPro camera. Ook is deze mode uiterst geschikt voor een beginnende piloot. De tweede mode is Sport, welke geschikt is op het moment dat je het vliegen met deze Traxxas Aton onder de knie begint te krijgen. In deze mode zal de drone stukken agressiever reageren op stuurbewegingen. Daarnaast zal de drone veel meer snelheid genereren. Tevens is het in deze mode mogelijk om flips uit te voeren. Voor de echte diehard piloten is er een Expert mode beschikbaar. In deze mode zal de Aton drone op zijn snelst vliegen en zal deze uiterst agressief op stuurbewegingen reageren, waardoor het mogelijk is om de meest vette stunts uit te voeren.

Return to Home functie van de Traxxas Aton

Je kunt ten aller tijden zorgeloos vliegen met de Traxxas Aton, daar waar deze uitgevoerd is met een Return to Home knop. Op het moment dat je de drone terug wil laten keren naar het startpunt hoef je alleen maar één keer op deze knop te drukken. Met je armen over elkaar sta je te kijken hoe de drone automatisch naar zijn beginpunt terug zal komen en de landing in zal zetten. Ook op het moment dat de spanning van de accu onder niveua dreigt te komen of als de drone buiten bereik raakt zal deze autonoom terugkeren naar het punt waar deze opgestegen is.

Maakt de meest vette stunts met de Traxxas Aton

In de Sport en Expert mode is het mogelijk om flips en rolls te maken op zeer eenvoudige wijze. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is één keer drukken op de daarvoor bestemde knop en de Traxxas Aton drone zal een flip of roll uitvoeren. Tevens kun je gebruik maken van air brakes, wat inhoudt dat de drone gas bij zal geven tijdens het zakken en daardoor afremt. Hierdoor zal deze op een bepaalde hoogte zal blijven hangen (hoveren). Ook een air brake is uit te voeren doormiddel van één druk op de knop.

De Traxxas Aton geeft je de mogelijkheid om verbazingwekkende beelden vast te leggen

De Traxxas Aton is licht van gewicht en beschikt over drie verschillende modes, waardoor je de vliegprestaties op de gewenste manier aan kunt passen voor het perfecte shot. In de Sport en Expert mode kunnen er opnames gemaakt worden op hoge snelheden. Om deze adembenemende beelden op te kunnen nemen heb je echter nog wel een GoPro camera nodig met een geschikte gimbal. Traxxas heeft een 2- en 3-assige gimbal ontworpen welke ervoor zorgt dat de camera over twee of drie assen gestabiliseerd wordt. Deze gimbals is geschikt voor GoPro Hero3 en Hero4 camera's. De gimbal en camera dienen echter los aangeschaft te worden, en bevindt zich dus niet in deze set.

Traxxas Flight Link app

Door de Traxxas Flight Link app is het mogelijk om een smartphone als monitor te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om bij gebruik van een camera de beelden live te bekijken via jou smartphone. Tevens kun je met deze app de gimbal bedienen en instellingen van de drone aanpassen. Ook ben je met deze app ten aller tijden op de hoogte van de telemetrie gegevens, aangezien deze hierin af te lezen zijn. De Traxxas Aton bevat Open Source software componenten waardoor het tevens mogelijk is om een Mission Planner te gebruiken waarmee waypoints aangegeven kunnen worden.

Mogelijkheden tot het bekijken van virtuele missies met de Traxxas Aton

De flight logs van de Traxxas Aton zijn te converteren zodat deze geopend kunnen worden in Google Earth, waardoor er een virtuele 3D First Person View bekeken kan worden. Dit is een zeer exclusieve functie van de drone.

Het voordeel van GPS

De Traxxas Aton drone is voorzien van GPS, en dat biedt de nodige voordelen. Één van de voordelen is dat de drone hierdoor beschikt over Position Hold waardoor de drone op een vast punt blijft hoveren op het moment dat je geen stuur comando's geeft. De Return to Home functie is tevens te danken aan GPS, en hierdoor wordt het landen met een drone zeer eenvoudig gemaakt. Door GPS heb je met de Traxxas Aton drone de mogelijkheid om waypoints aan te geven waar de drone autonoom naartoe kan vliegen.

Pimp jou Traxxas Aton drone

Zoals we reeds gewend zijn van Traxxas is qua onderdelen ''The sky the limit''. Naast reserve of vervangings onderdelen zijn er ook diverse onderdelen om de Traxxas Aton te pimpen. Te denken aan verschillende kleuren canopies en rotorbladen, welke natuurlijk bij ons te verkrijgen zijn.

Kenmerken van de Traxxas Aton Drone

- Drie verschillende vlucht modes
- Voorzien van GPS
- Return to Home functie
- Position hold
- Mogelijkheid voor waypoints
- Camera en FPV mogelijkheden
- Flips en rolls
- Stabiele vliegprestaties
- Mogelijkheid tot vliegen op hoge snelheden

Specificaties van de Traxxas Aton Drone

- Breedte: 472mm
- Hoogte: 218mm
- Gewicht: 860g (met accu)
- Motor type: sensorless brushless outrunner
- Flight system: auto-leveling 6-assig
- Zender: 2,4GHz 6-kanaals
- Vliegtijd: circa 18-20 minuten

Inhoud van de set

- Traxxas Aton drone
- 2,4GHz zenderset
- 11,1V 3000mah lipo accu (Traxxas ID)
- 3A lipo lader (Traxxas ID)
- 4x Traxxas AAA batterijen
- Landingsgestel
- Vibratie gedempte camera mount voor GoPro Hero3 en Hero4 camera
- 2mm inbussleutel
- Reserve rotorbladen
- Reserve hardware onderdelen
- Zender sticks (uitwisselbaar met de duim pads)
- Snelstart handleiding
- Handleiding

Video van de Traxxas Aton

Handige link:

- Traxxas Aton onderdelen

Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De Quadcopter specialist
Koop met een gerust hart Traxxas Aton Drone RTF want TopRC.nl is de Quadcopter specialist van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de quadcopter liefhebbers. Als u bij ons een Quadcopter aanschaft krijgt u 2 jaar garantie. Quadcopters met een camera zorgen voor veel plezier en mooie beelden. Bekijk hier het complete aanbod quadcopters met camera. Naast quadcopters met camera zijn ook quadcopters zonder camera te bestellen bij ons. Bekijk hier het complete assortiment quadcopters.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en..

Maak gebruik van speciale acties en aanbiedingen!

Geef ons een belletje

T:0413-746012

E-mail je liever?

E-mail naar support@toprc.nl

Wij zijn ook sociaal

Stel je vraag op facebook of twitter

Onze winkel

 • TopRC.nl
 • Losplaats 4
 • 5404 NJ Uden

TopRC

Uitleg en technische hulp

TopRC.nl scoort een 9 / 10

TopRC openingstijden

 • Maandag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Dinsdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Woensdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Donderdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Vrijdag
 • 10.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag
 • 10.00 tot 18.00 uur
 • Zondag *
 • 11.00 tot 17.00 uur
 • * Elke laatste zondag van de maand