Traxxas Blast electro boot RTR

TRX-38104
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

Aantal:


Traxxas Blast electro boot RTR

De Traxxas Blast is een speedboot van zeer hoge kwaliteit! Het model wordt geleverd inclusief TQ 2.4 Ghz zender en 7.4V NiMH accu inclusief bijbehorende lader. De Traxxas Blast is ontworpen voor performance en elegant vormgegeven. Met snelheden tot 35 km/h raast u over het water!

Kenmerken van de Traxxas Blast
- Snelheden tot 35 km/h
- Watergekoelde 20 turns 550 electro motor
- Nautica elektronische regelaar (waterproof)
- ABS Romp
- V-Type romp
- Traxxas 2.4 Ghz zender set

Specificaties
- Lengte: 603mm
- Breedte: 146mm
- Gewicht: 793 gramSchrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

Dit product heeft nog geen beoordeling ontvangen. Wees de eerste om dit product te beoordelen!!TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel
Koop met een gerust hart de Traxxas Blast electro boot RTR want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als je bij ons een Traxxas product aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de elektronica en profiteer je van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen je graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden. Bekijk hier ons complete assortiment van Traxxas.