Traxxas E-Maxx electro monster truck RTR

TRX-39036-1
Op voorraad:
NEE - Momenteel uitverkocht

AC naar DC converter:
Aantal:


Traxxas E-Maxx electro monster truck RTR

De Traxxas E-Maxx is een van onze favorieten. Met een topsnelheid van ongeveer 55 km/h raast deze zeer robuuste monster truck zonder problemen door de straten, over grasvelden, door het zand, en meer! De E-Maxx is voorzien van waterdichte electronica zodat je geen rekening hoeft te houden met de weersomstandigheden. Ook een niet ervaren rijder kan de Traxxas E-Maxx prima in de hand houden. De auto wordt geheel voorgemonteerd geleverd.

Waterproof electronica
De Traxxas E-Maxx is uitgerust met waterproof electronica zodat je de vrijheid hebt om te gaan rijden waar je zelf wilt. Je hoeft dus geen rekening meer te houden met het weer! Door sneeuw, modder, of water rijden is met de Traxxas E-Maxx geen enkel probleem!

Traxxas TQi 2.4GHZ besturing
De Traxxas E-Maxx met is uitgerust met een zeer geavanceerde TQi zenderset. Het Traxxas TQi 2.4ghz systeem biedt je de mogelijkheid gebruik te maken van telemetry sensoren zoals toerental, snelheid, en toerental. Wanneer de zender wordt uitgerust met de bluetooth module kunnen deze waardes worden weergegeven op je IOS/Android toestel (niet inbegrepen). De TQi zender is volledig instelbaar! Je kunt bijvoorbeeld de stuur en gas eindpunten instellen (EPA), maar ook de stuur gevoeligheid (EXPO), gas gevoeligheid (EXPO), stuur percentage (Dual Rate), rem percentage (Dual Rate), en gas trim. Met de TQi 2.4GHz high output zenderset heb je een rijkwijdte van ongeveer 300 meter. Bij deze zender wordt er geen gebruikt gemaakt van kristallen en je hebt dus geen vaste frequentie. Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je met meerdere personen tegelijk gaat rijden, hier zul je namelijk geen hinder van ondervinden.

Traxxas garantie
Koop bij ons een Traxxas E-Maxx en krijg 2 jaar garantie op de regelaar, high torque servo's, zenderset, en Traxxas lader. Onze unieke Traxxas service zal je helpen bij eventuele problemen en er voor zorgen dat deze worden opgelost. Producten die opzettelijk of door misbruik stuk gaan vallen niet onder deze garantie.


Accu & lader
De Traxxas E-Maxx wordt geleverd met twee standaard accu's (NiMH 8,4V - 3000mah) met een rijtijd van ongeveer 25 minuten. Het laden met de standaard lader zal ongeveer 45 minuten duren. Let op: de bijgeleverde lader is een DC lader en functioneerd alleen op 12 volt. Wil je deze lader op netstroom gebruiken dan dien je ook de AC/DC converter te bestellen.

Handige link:

- Traxxas E-Maxx onderdelen

Schrijf uw eigen product beoordeling

Product Beoordelingen

  1. Leuk hoor!

    Geplaatst door op 1st Jun 2013

    Eergister deze auto gehaald in Uden. Wat een prachtige winkel met prachtige spullen! Ik ben blij met de hulp die ik gekregen heb. Ik ga weer snel verder met laden, want morgen ga ik weer genieten van deze auto!
TopRC.nl = De NR1 Traxxas Winkel
Koop met een gerust hart de Traxxas E-Maxx electro monster truck RTR want TopRC.nl is de NR1 Traxxas Winkel van Nederland & Belgie. Met een winkel in Uden en magazijnen door heel Europa beleveren wij een groot deel van de Traxxas liefhebbers. Als je bij ons een Traxxas product aanschaft krijg je 2 jaar garantie op de elektronica en profiteer je van een uitmuntende Traxxas onderdelen voorziening. Onze Traxxas specialisten helpen je graag bij problemen en losse deze direct op. Al jaren is TopRC.nl gespecialiseerd in de verkoop van Traxxas modellen en alle benodigdheden. Bekijk hier ons complete assortiment van Traxxas.